"Falcon ve Kış Askeri" 2021'e ertelendi

Marvel Studios’un ilk büyük Disney+ projesi The Falcon and the Winter Soldier 2021’e ertelendi.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2020, Pazartesi - 23:05
"Falcon ve Kış Askeri" 2021'e ertelendi
Disney+ platformunda yayınlanacak olan Marvel dizileriyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Sinematik evreni de yakından ilgilendiren Falcon ve Kış Askeri dizisi için yeni yayın tarihi belli olmuş durumda.

The Falcon and the Winter Soldier'ın başrollerinde Sebastian Stan (Bucky Barnes) ve Anthony Mackie (Sam Wilson) yer alıyor. Ayrıca Captain America: Civil War filminden tanıdığımız Daniel Brühl (Baron Zemo) de dizide rol alacak. Kadroda dikkat çeken diğer isimler arasında ise Emily VanCamp (Sharon Carter) ve Wyett Russell (John Walker) var.




Disney+ platformunda yayınlanacak olan The Falcon and the Winter Soldier, normal şartlarında ağustos ayında yayınlanmaya başlanacaktı. Ancak Porto Riko'da yaşanan depremler ve salgın sebebiyle dizinin çekimlerine birkaç aylığına ara verilmiş ve kısa bir süre sonrada önce çekimler tekrar başlamıştı. Ancak görünüşe göre bu mini dizi bu sene içerisine yetişemeyecek. Marvel konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da, Disney+ dizinin yayın tarihi 2021 olarak değiştirdi.



Disney+'ta yayınlanacak olan The Falcon and the Winter Soldier mini dizisinin yayınlanma tarihi ertelenmesiyle birlikte Disney+ platformunda yayınlanacak olan ilk Marvel Studios yapımı WandaVision oldu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/182711/falcon-ve-kis-askeri-2021e-ertelendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.