Samuel L. Jackson’ın Nick Fury’si, Disney+’a başrol olarak geri dönüyor

Samuel L. Jackson'ın Disney+'ın yeni Marvel dizisinde Nick Fury olarak başrolde oynayacağı belirtildi. Dizinin hangi konuyu ve hangi zamanı işleyeceği ise henüz bilinmiyor.
Ankara Masası
|
26 Eylül 2020, Cumartesi - 10:31
Samuel L. Jackson’ın Nick Fury’si, Disney+’a başrol olarak geri dönüyor

Disney, geçtiğimiz aylarda Marvel Sinematik Evreni'nde geçen yeni dizilerin çekimlerine başladığını duyurmuştu. Ancak koronavirüs nedeniyle pek çok yapım gibi söz konusu dizilerin ertelendiğini öğrenmiştik. Diziler askıya alınsa da bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

The Verge’ün haberine göre, Marvel Sinematik Evreni'nde Süper Ajan Nick Fury'yi canlandıran Samuel L. Jackson, henüz adı bilinmeyen Disney+ dizisinde yine aynı karakterle izleyicinin karşısına geçecek.  

The Verge'ün haber kaynaklarının paylaştığı detaylar ise dizinin kimin üzerine olacağı konusunda ipuçları veriyor. Elde edilen bilgilere göre dizi Samuel L. Jackson'ın canlandıracağı Nick Fury üzerinden şekillenecek. Yani başarılı oyuncuyu bir kez daha başrol olarak izleyeceğiz. 

Dizinin yazarlığını ve başyapımcılığını Kyle Bradstreet üstlenecek. Bununla birlikte Disney+'ta yer alan her Marvel dizisinde olduğu gibi diziyi Marvel Studios çekecek. Fakat dizinin nasıl bir temaya sahip olacağı, hangi olayları anlatacağı ve kimleri göstereceği gibi detaylar şu an için bilinmiyor.

Samuel L. Jackson, Marvel Sinematik Evreni'nin 2008 yılındaki Iron Man ile yaptığı başlangıçtan bu yana Nick Fury'yi canlandırıyordu. Nick Fury, karşımıza son olarak Spider-Man: Far From Home filminin sonunda çıkan bir sahnede Skrull'ların gemisinde tatil hayalleri kurarken çıkmıştı.

Nick Fury'nin Skrull'ların gemisinde ne yaptığıysa hâlâ bir sır olarak durmaya devam ediyor. Marvel hayranları, Nick Fury'nin geleceğini yeni bir filmle görmeyi umut ederken, dizi o beklenen cevabı bize verecek gibi görünüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/196034/samuel-l-jacksonin-nick-furysi-disneya-basrol-olarak-geri-donuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.