Adana'daki organize suç örgütü operasyonunda 25 gözaltı var

Adana'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 25 yükseldi.
aa:video:20200918:22471363
|
18 Eylül 2020, Cuma - 12:57
Adana'daki organize suç örgütü operasyonunda 25 gözaltı var

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kasten adam öldürme, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, silah ticareti yapma, uyuşturucu madde ticareti yapma suçlarını işledikleri ve vatandaşlar üzerinde hakimiyet kurmaya çalıştıkları ileri sürülen organize suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.

Özel harekat eşliğinde 35 adrese baskın

Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 25 şüpheliye ait yerleri tespit eden ekipler, özel harekat polislerinin de desteğiyle 35 adrese baskın düzenledi.

Ekipler, bazı evlere kapıları kırarak girerken uzun namlulu silahlı özel harekat polisleri de sokak girişlerinde ve evlerin damında önlem aldı.






Baskında adeta cephanelik ele geçirildi

Ekipler, baskın yapılan yerlerde yaptıkları aramalarda, 4 kalaşnikof piyade tüfeği ile bu silahlara ait 8 şarjör, bir el bombası, 7 balistik yelek, 17 ruhsatsız tabanca, bir av tüfeği, 22 şarjör, 363 adet çeşitli çapta ve markada tabanca fişeği, 171 adet 7,62 çapında fişek, 20 av tüfeği fişeği ve 3 sahte kimlik ele geçirdi. Ekipler ayrıca  çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde yakaladı.



Operasyonda gözaltına alınan 25 zanlı, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.



http://www.ankaramasasi.com/haber/173107/adanadaki-organize-suc-orgutu-operasyonunda-25-gozalti-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.