Emin Pazarcı: Mansur Yavaş'ın işçisine reva gördüğü para bu!

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi​ Emin Pazarcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir işçiye yatırılan maaşın bordrosunu paylaşarak "İlçe belediyelerinde bile kalmadı bu rakam. Mansur Yavaş, işçisine reva gördüğü bu para ile mi başarıyı yakalamış oluyor?" diye yazdı.
Ankara Masası
|
22 Ağustos 2022, Pazartesi - 14:41
Emin Pazarcı: Mansur Yavaş'ın işçisine reva gördüğü para bu!

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Ankara Büyükşehir Belediyesinin işçilere yatırdığı maaşın bordrosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Bordroda peyzaj işlerinde çalışan bir işçinin asgari ücret aldığı anlaşılırken Pazarcı, yatırılan maaşı eleştirdi. Emin Pazarcı "Biliyorum, troller yine saldıracaklar. Ama bizim işimiz gerçekleri haykırmak! İşte bordro. Ankara Büyükşehir Belediyesinde halen asgari ücret alanlar var. İlçe belediyelerinde bile kalmadı bu rakam. Mansur Yavaş, işçisine reva gördüğü bu para ile mi başarıyı yakalamış oluyor?" ifadelerini kullandı.

"Asgari ücreti bile kutsayıp yüceltenler doldu "

Pazarcı, paylaşımının ardından gelen eleştirilere de şu yanıtı verdi;

Ne dedim? Trollerin saldıracağını söyledim. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışana reva görülen (ki ilçe belediyelerinin verdiğinin çok altında) asgari ücreti bile kutsayıp yüceltenler doldu buraya. Üstüne bir de abuk sabuk yorumlar... İşte trollük böyle bir şey!

İşte Emin Pazarcı'nın paylaştığı bordro;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1733966/emin-pazarci-mansur-yavasin-iscisine-reva-gordugu-para-bu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.