ABD Ankara Büyükelçiliği sözcüsünden vize ve randevu açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Julie Eadeh, vize talepleri ve randevuları ile ilgili açıklama yaptı. Eadeh, ''ABD'nin Türkiye'den gelen ziyaretçileri memnuniyetle karşıladığı'' ifade etti.
Onur Çetinkaya
|
22 Ağustos 2022, Pazartesi - 16:03
ABD Ankara Büyükelçiliği sözcüsünden vize ve randevu açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Julie Eadeh, yazılı bir açıklama yaptı.

Büyükelçi,Türk vatandaşlarının vize talepleri ve randevuları hakkında ''ABD'nin Türkiye'den gelen ziyaretçileri memnuniyetle karşıladığı'' ifade etti.

Koronavirüs salgını ve sonrasında pandemi nedeniyle vize işlemlerinde yığılmaların olduğunu belirten Eadeh, talepleri karşılamak için yoğun bir çalışma kaydettiklerini söyledi.

''Yenilikçi yollar aramaya devam edeceğiz''

Randevu uygunluğunu görmek için online randevu sisteminin kontrol edilmesini isteyen Eadeh,Türkiye'den Amerika Birleşik Devletleri'ne yönelik seyahat talebini karşılamak amacıyla yenilikçi yollar aramaya devam edeceklerini belirtti.

Türkiye'deki vize bekleme sürelerinin diğer ülkelerdeki ABD büyükelçilikleriyle aynı olduğunu söyleyen Eadeh, "Türkiye'de ABD vizesi için bekleme süreleri, Amerika Birleşik Devletleri'yle güçlü bağlara ve sağlam ekonomilere sahip diğer ülkelerde hizmet veren ABD büyükelçiliklerindeki vize bekleme süreleriyle benzerlik göstermektedir. '' açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1734061/abd-ankara-buyukelciligi-sozcusunden-vize-ve-randevu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.