Ankaragücü Başkanı Koca'dan Karl Marx yorumu

Yeni sezonda basketbol ve hentbol liglerinde de mücadele edecek MKE Ankaragücü’nde Başkan Faruk Koca, basın toplantısında alt yapının önemine değinerek filozof Karl Marx'ın sözünden alıntı yaptı.
Onur Çetinkaya
|
23 Ağustos 2022, Salı - 10:15
Ankaragücü Başkanı Koca'dan Karl Marx yorumu

MKE Ankaragücü Spor Kulübü, imzaladığı protokol ile Mamak Belediyesi’nin basketbol ve hentbol takımlarını devralarak bünyesine kattı. 

Başkent ekibi, 1 yıl süresince MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi Basketbol Kulübü adıyla Türkiye Basketbol Ligi’nde ve MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi Hentbol Kulübü adıyla da Hentbol Süper Ligi’ne mücadele edecek.

''Altyapı olmadan üst yapı tamamlanmaz''

Basın toplantısında konuşan Başkan Koca, futbolda yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini, mahallelerde ve ilçelerde altyapıyı güçlendirmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı, alt yapını önemine değinerek filozof Karl Marx'ın sözünden alıntı yaptı.

Türkiye’nin alt yapı konusunda en uzman ekiplerini Ankaragücü altyapısına kazandırdık diyen Koca, '' Ankaragücü’nün kurumsal kimliğini taşıyan 8 ilçede Ankaragücü alt yapısına destek verecek tesisler istiyoruz. Ama alt yapı olmadan Marx’ın dediği gibi üst yapı tamamlanmaz. Altyapıyı tamamlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1734735/ankaragucu-baskani-kocadan-karl-marx-yorumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.