Kafasına silah dayanan kadını yunus ekipleri kurtardı

Esenyurt'ta tartıştığı sevgilisinin başına silah dayayan maganda, yunus ekiplerinin dikkati sayesinde son anda etkisiz hale getirildi. Dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
IHA-20200918AW117956
|
18 Eylül 2020, Cuma - 15:11
Kafasına silah dayanan kadını yunus ekipleri kurtardı

Olay, geçtiğimiz hafta Esenyurt-Hadımköy bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Y.B ile kız arkadaşı olduğu öğrenilen E.G arasında kıskançlık krizi yüzünden tartışma çıktı. Araç içindeki tartışmaya çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Bunun üzerine iyice sinirlenen Y.B. aracının bagajından çıkardığı silahı kız arkadaşının kafasına dayadı.

Bu sırada devriye görevini gerçekleştiren yunus ekipleri bir kalabalık toplandığını görerek olay yerine yöneldi. Bir kadının başına silah dayandığını gören polisler, olaya anında müdahale ederek Y.B.'yi etkisiz hale getirerek  E.G.'yi kurtardı.

Y.B.'nin üzerinde ve aracında yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca olayda kullanılan silahın ruhsatsız olduğu öğrenildi. Karakola teslim edilen Y.B yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/173658/kafasina-silah-dayanan-kadini-yunus-ekipleri-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.