Uysal: AKP siyasi görünümlü bir şekebedir

Sedat Peker'in gündeme taşıdığı iddialar ve ardından yaşananlara dair değerlendirmede bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Karşımızda siyasi görünümlü bir şekebe vardır. AKP bir siyasi vaka değil, adli vakadır." dedi.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 22:25
Uysal: AKP siyasi görünümlü bir şekebedir

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sedat Peker'in iddiaları ve sonrasında yaşananlara ilişkin kısa değerlendirmede bulundu.

Gültekin Uysal açıklamasında, "Emeği hakkı çalınan aziz milletim. Muhalefetten herhangi bir isim ile ilgili, bugün iktidar mensupları ile ilgili ortaya atılan iddiaların binde biri ortaya çıksa hemen harekete geçen savcıların bugün sesini çıkartmaması, HSK'nın ve yargının AKP'nin şubesi hâline geldiğini gösteriyor. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız savcıları, hakimleri görev yapabiliyor olsa Adalet ve Kalkınma Partisi de yolsuzluğun odağı olmaktan kapatılma davası ile karşı karşıya kalır. AKP artık ideolojik, sosyolojik, psikolojik incelemenin dışına çıkmış, kriminolojinin uzmanlık sahasına girmiştir. Zira karşımızda siyasi görünümlü bir şekebe vardır. AKP bir siyasi vaka değil, adli vakadır." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1743299/uysal-akp-siyasi-gorunumlu-bir-sekebedir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.