İlkay Akkaya'nın konseri iptal edildi

Ceyhan Kaymakamlığı, terörist başı Abdullah Öcalan'ın posteri altında poz veren İlkay Akkaya'nın Ceyhan Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahne alacağı konserini iptal etti.
Mevlüt Peker
|
30 Ağustos 2022, Salı - 01:11
İlkay Akkaya'nın konseri iptal edildi

Bölücü terör örgütü PKK'nın kurucu lideri, terörist başı, bebek katili Abdullah Öcalan'ın posteri altında poz veren şarkıcı İlkay Akkaya'nın sahne alacağı, Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri Ceyhan Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.

Ceyhan Belediyesi, Öcalan posteri altında poz veren İlkay Akkaya'dan özür diledi

İşgal birliklerinin Türk yurdunu terk etmeleriyle sonuçlanan Büyük Taarruz'un ruhuna aykırı olarak konser etkinliği düzenleyen Ceyhan Belediyesi ise söz konusu iptali "İptal edilen konserlere bir yenisi daha eklendi" diyerek "özgürlük karşıtı" hamle gibi göstermeye çalıştı.

Ceyhan Belediyesi'nin Twitter hesabından şu paylaşım yapıldı:

“Üzgünüz.. İptal edilen konserlere bir yenisi daha eklendi. Ceyhan Kaymakamlığı’ndan tarafımıza yeni iletilen bilgilendirme yazısında gerekli izinlerin önceden alınmasına rağmen konserin genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayiş yönünden uygun görülmeyerek iptal edildiği açıklanmıştır. İnsiyatifimiz dışında gelişen iptal nedeniyle Sn. İlkay Akkaya ve tüm Ceyhanlılarımızdan özür dileriz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1743357/ilkay-akkayanin-konseri-iptal-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.