Başkentliler su faturalarından şikayetçi

Ankaralı vatandaşlar ağustos ayı su faturasındaki fiyat artışının sebebini merak ediyor. Fatura fiyatının 2'ye 3'e katlanmasından sitem vatandaşlar "Gizli zam mı var" sorusunu yöneltiyor.
Ankara Masası
|
01 Eylül 2022, Perşembe - 11:31
Başkentliler su faturalarından şikayetçi

Ankaralı vatandaşlar, ağustos ayında gelen su faturalarından şikayetçi.

Evlerindeki aylık su kullanım miktarının değişmediğini belirten vatandaşlar, gelen faturaların ise 2’ye 3'e katlandığını bildiriyor.

Zam konusunda belediye tarafından açıklama yapılmadığını ifade eden vatandaşlar "Gizli bir zam mı var?" sorusunu yöneltiyor.

100 TL gelen faturamız bu ay 285 TL geldi.

Etimesgut ilçesinde ikamet eden Ümit isimli bir vatandaş “biz evde halı yıkama fabrikası çalıştırmıyoruz” diyerek gelen fiyata tepki gösterdi.

Vatandaş “Ankara Etimesgut Kazım karabekir Mahallesi'nde Su faturası çok ama çok yüksek gelmiş gecen ay 100 TL gelen faturamız bu ay 285 TL geldi. Biz evde halı yıkama fabrikası çalıştırmıyoruz bunu yetkililere bildirin mutlaka bu faturanın düzeltilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Çok az su kullanmama rağmen 200 TL geldi

Gelen yüksek faturaya tepki gösteren Büşra isimli bir başka vatandaş ise şikayetini “ASKİ Su faturası çok yüksek geldi. Her zaman 25-60 TL arası gelen su faturam evde çok az su kullanmama rağmen 200 TL geldi. Bu durumun incelenip düzeltilmesini talep ediyorum. Bu kadar artış olmasının sebebi nedir bilmiyorum ama incelendiğinde çözüme kavuşacaktır” ifadeleriyle dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1747714/baskentliler-su-faturalarindan-sikayetci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.