Saadet Partisi'nden Erdoğan videosu

Saadet Partisi , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine atıfta bulunarak bir video hazırladı. Temel Karamollaoğlu'nun seslendirdiği videoda "Erdoğan bugün genç olsaydı'' notuyla paylaşıldı.
Onur Çetinkaya
|
02 Eylül 2022, Cuma - 09:19
Saadet Partisi'nden Erdoğan videosu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ağustos günü Kütahya'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada "Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki 'İşsizlik var'. Ne işsizliği ya? Yeter ki iş istesin vatandaş. İş çok" dedi.

İşte bu sözlerine Saadet Partisi'nden videolu bir cevap geldi.

''Empati yapmayan bir insan vatandaşın derdini anlayamaz''

Saadet Partisi, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun seslendirdiği videoda Erdoğan'ın kendi sesine ve açıklamasına da yer verildi.

Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik hali konu alınarak, ekonomik sorun ve işsizlik değerlendirdi.

Saadet Partisi'nin videosunda "Bu genç; nerede ve nasıl bir iş bulabilirdi? Hangi işte çalışmaya razı olurdu? Kaç lira maaşı kabullenirdi? Bugün her fırsatta 'Ben ekonomistim' diyor sayın Erdoğan. Bu genç ekonomist; motokurye veya kasiyer olarak çalışmaya razı olur muydu? Hiç karşılığında her şeyi yaptıran bu düzende imkanı olsa Sayın Erdoğan yurtdışına gitmeyi düşünür müydü? Girmiş olduğu sınavda derece yapmasına rağmen torpille hakkı yenseydi acaba ne hissederdi'' ifadelerine yer verildi.

Temel Karamollaoğlu, paylaşımında empati vurgusu da yaptı, ''Empati yapmayan bir insan vatandaşın derdini anlayamaz. Anlayamadığı için de hiçbir derde derman olamaz!'' dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1753617/saadet-partisinden-erdogan-videosu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.