Fatih Erbakan'dan iktidara eleştiriler: "Asıl sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son dönemde Yunanistan'la yaşanan sorunlara ilişkin "Suni gündemler ve bu konular üzerinden tarihin en ağır ekonomik krizini unutturmaya çalışma çabaları iktidarı kurtaramaz" ifadelerini kullandı. Erbakan, iktidarı asıl sorunlarla ilgilenmeye davet etti.
Ankara Masası
|
05 Eylül 2022, Pazartesi - 14:13
Fatih Erbakan'dan iktidara eleştiriler: "Asıl sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz. Vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya: Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerinin ardından Yunanistan'la gerilimin tırmanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ege’deki sorunlar ve Yunanistan üzerinden suni gündem oluşturulmaya çalışıldığını öne süren Erbakan "Tarihin en ağır ekonomik krizini unutturmaya çalışma çabaları iktidarı kurtaramaz" diye yazdı.

"Asıl sorunlarla ilgilenmeye davet ediyoruz"

" On yıllardır Yunanistan'la var olan Ege’deki kıta sahanlığı sorununu, adacıklar ve kayalıklar sorununu yeni gündeme gelmiş gibi her gün iç siyaset malzemesi yapmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullanan Erbakan " Ancak buradan iktidara fayda çıkmaz, iktidarı halkın gerçek gündemiyle, asıl sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz." paylaşımında bulundu.

"Günlük siyasi polemiklere alet edilmemeli"

Erbakan, vatandaşın sorunlarına çare bulunması gerektiğini vurgularken paylaşımlarına şöyle devam etti;

Vatandaşın kış yaklaşırken elektrik ve doğalgaza yaptığınız zamlar, gıda fiyatlarındaki artışlar, anormal kira artışları gibi çok ağır yükler altında nasıl geçinebileceğinin çarelerini bulun.

Yunanistan’la yaşanan meseleler de akılcı derin bir siyasetle ve Devlet ciddiyetimize yaraşır bir şekilde yönetilmeli, günlük siyasi polemiklere alet edilmemeli, gündem değiştirme malzemesi yapılmamalıdır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1758600/fatih-erbakandan-iktidara-elestiriler-asil-sorunlariyla-ilgilenmeye-davet-ediyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.