İyi Parti’den Metin Özışık açıklaması

İyi Parti Genel Merkezi, Yozgat eski il Başkanı Metin Özışık’ın istifa etmediği, görevden alındığını belirterek Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini duyurdu.
Ersin Küçükbarak
|
09 Eylül 2022, Cuma - 12:36
İyi Parti’den Metin Özışık açıklaması

İyi Parti Genel Merkezi, Yozgat eski il Başkanı Metin Özışık ile ilgili bir açıklama yayımladı.

Özışık hakkında 25 Ağustos tarihinde görev değişikliği kararı verildiği ve bunu iletmek üzere Genel Merkeze davet edildiği belirtilen açıklamada, Yozgat eski il başkanının mazeretler sunarak gelmediği bildirildi.

5 Eylül’de İl Başkanları toplantısına gelen Özışık’a kararın tebliğ edildiği kaydedildi.

Metin Özışık’ın Genel Merkez tarafından görevden alınmasına rağmen tamamen gerçeğe aykırı olarak kamuoyuna kendi istifa ettiğini açıkladığı ve bu istifayı gündem ile ilişkilendirdiğine işaret edilen açıklamada, bu utanç verici olarak nitelendi.

Açıklamada, halen parti üyesi olan Metin Özışık’ın Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiği duyuruldu.

İyi Parti Genel Merkezi tarafından yayımlanan açıklama şöyle:

“25.08.2022 tarihinde İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Yozgat Eski İl Başkanımız Sayın Metin ÖZIŞIK hakkında, görev değişikliği kararı verilerek tebellüğ etmesi için Genel Merkezimize defalarca davet edilmesine rağmen mazeretler sunarak gelmemiştir.

05.09.2022 tarihinde Ankara’da mutat olarak yapılan İl Başkanları Toplantısı için gelen Sayın ÖZIŞIK’a, toplantı öncesi Genel Merkezimizde karar tebliğ edilmiştir.

Genel Merkez kararı ile görevden alınmış olmasına rağmen tamamen gerçeğe aykırı olarak kamuoyuna kendisinin istifa ettiğini açıklaması ve istifasını da gündem ile ilişkilendirmesi üzücü ve utanç vericidir. Partimizin halen üyesi olan Sayın ÖZIŞIK’ın Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1765961/iyi-partiden-metin-ozisik-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.