Şamil Tayyar: Adaylık Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, altılı masanın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması gerektiğini belirtti. Tayyar "Cumhurbaşkanımız ve Kılıçdaroğlu arasındaki 12 yıllık rekabet, bir finali hak ediyor." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
16 Eylül 2022, Cuma - 12:11
Şamil Tayyar: Adaylık Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun " Kılıçdaroğlu’nun adaylığının masada reddedilmesi Türkiye için ne anlama gelir, bunun iyi değerlendirilmesi lazım. Çalışkan, dürüst, birikimli bir devlet adamı. Buna rağmen olmazsa, Alevi olduğu için reddedildi algısı yerleşecek. Bunu toplum da demokrasi de hazmedemez. Bu durumda karşı çıkarlarsa masa dağılır" açıklamalarının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyen Tayyar "Masa dağılır mı bilmem ama adaylık Kılıçdaroğlu’nun hakkıdır." ifadelerini kullandı.

" Kılıçdaroğlu’ndan bu final esirgenmemeli"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki siyasi rekabete dikkat çeken Tayyar "Ayrıca Cumhurbaşkanımız ve Kılıçdaroğlu arasındaki 12 yıllık rekabet, bir finali hak ediyor. Kılıçdaroğlu’ndan bu final esirgenmemeli." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1784963/samil-tayyar-adaylik-kilicdaroglunun-hakkidir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.