Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına ilk yorum

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasının sorulması üzerine "ir gazetecinin, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun görüyor musunuz?" sorusuna, "Ben bunun için geçmişte ifadede bulunmuştum. Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim" dedi.
Ankara Masası
|
15 Aralık 2021, Çarşamba - 23:51
Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına ilk yorum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Karamollaoğlu, 2021 yılının Türkiye açısından kaygılı ve zor geçtiğini ifade ederken "Biz Saadet Partisi olarak her şeyden önce bu ülkenin kaybolan umutlarını yeşertmekte ve insanımızın neşesini yerine getirmekte kararlıyız. Yarını korkuyla değil, umutla beklemesini sağlayacağız" dedi.

"Erken olduğu kanaatindeyim"

Karamollaoğlu, açıklamasının ardından bir gazetecinin, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun görüyor musunuz?" sorusuna, "Ben bunun için geçmişte ifadede bulunmuştum. Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim. Zamanı geldiğinde bu istişarelerle karara bağlanır. Sayın Cumhurbaşkanı, 'seçim, zamanında yapılacak' diyor. Zamanında da olabilir, erken de olabilir ama seçim kararı alındıktan sonra hızla bir cumhurbaşkanı adayı veya birkaç cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkabilir" diye cevap verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1176714/karamollaoglundan-kilicdaroglunun-adaylik-aciklamasina-ilk-yorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.