Meral Akşener, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüşecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 Ekim'de gerçekleşecek altılı masa toplantısı öncesi DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'yla bir araya geleceği öğrenildi.
Ankara Masası
|
19 Eylül 2022, Pazartesi - 10:30
Meral Akşener, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüşecek

Altılı masanın ikinci tur görüşmeleri 2 Ekim'de başlayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantı öncesi CHP liderini 26 Eylül'de liderler turuna çıkması bekleniyor.

İkili görüşmelerde, altı masa toplantısı öncesi kriz konularının ele alınacağı öğrenildi.

Altılı masa için kritik bir süreç olan ikinci tur görüşmelerinde adayın kim olacağının da belirleneceği ifade ediliyor.

Meral Akşener liderler turu

Liderler buluşması önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bir lider turu yapacağı aktarıldı. Akşener'in  DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'yla bir araya geleceği öğrenildi.

Ali Babacan'dan adaylık çıkışı

Öte yandan CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da, Deva Partisi lideri Ali Babacan ile akşam yemeğinde buluştuğu öğrenildi.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel tesislerinde gerçekleşen yemekte iki liderin diğer ortaklarının bilgisi dışında Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağı üzerinde istişare yaptıkları ileri sürüldü.

Babacan'ın yemekte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kendi adaylığına destek istediği iddia edildi. Bilindiği gibi Babacan 6'lı masada bir fikir birliğine varılamazsa kendisinin aday olacağını açıklamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1787873/meral-aksener-ali-babacan-ve-ahmet-davutogluyla-gorusecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.