Rasim Arı'dan adaylık açıklaması

Nevşehir Belediye Başkanlığından tartışmalı bir şekilde istifa eden Rasim Arı sosyal medya hesabından aday olduğunu açıkladı. Arı'nın paylaşımında belediye başkanlığına mı yoksa milletvekili için mi aday olduğuna dair bir bilgi yer almadı.
Ankara Masası
|
20 Eylül 2022, Salı - 11:44
Rasim Arı'dan adaylık açıklaması

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 51 oy olarak Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen Arı, 21 ay sonra sağlık sorunlarını gerekçe göstererek  29 Ocak 2021'de istifa etti.

Rasim Arı'nın dün yaptığı paylaşım ise kafaları karıştırdı. Yeniden bir adaylık sürecini başlattığını belirten Arı'nın belediye başkanlığına mı yoksa milletvekiline mi aday olduğuna ilişkin detay paylaşılmadı.

Arı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Görevde bulunduğum süre zarfında ve ayrıldığım günden itibaren sürekli gidip bu adamla biz başa çıkamıyoruz diye şikayet ettiğiniz ağababalarınıza da, size de söyledim.. Ben sizin düşmanınız değil rakibinizim ama sizler rakip olmayhı değil düşmanlığı tercih ettiniz.

Önce eşime vereceğim bir hesap üzerinden algı yaptınız, toplumda karşılık bulmayınca üstüne bir de edep dersi verenlerin edepsizin daniskası olduğu ortaya çıkınca strateji değiştirip kamu gücünü kullanmaya yöneldiniz.

Bakın size tek laf edeceğim, en cesur insan yolsuzluk yapmayandır.

Hepinizi de er meydanına bekliyorum ve adayım

Milletin iradesinin üzerinde bir güç yoktur

Ne olmuştu?

Rasim Arı'nın bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve kadının durumu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletmesi sonucu görevden alındığı iddia edilmişti. Rasim Arı ise bir önceki başkanın yolsuzluklarını araştırmak istediği için görevden alındığı savunmasını yapmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1790532/rasim-aridan-adaylik-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ali yılmaz
23 Eylül 2022, 09:21
RASİM ARININ ONLARCA KİŞİYE AÇTIĞI DAVANIN AVUKATI NEVŞEHİRİN AK PARTİLİ BİLİNEN VE SOSYAL MEDYASINDA HALA REİS VE AK PARTİ VİDEOLARI PAYLAŞAN MUHAMMED FEYZİ AYGÜN DÜR. YANİ GÖRÜNÜRDE AK PARTİLİ AMA ARKADAN RASİM ARININ AVUKATLIĞINI YAPIYOR BUNUDA TÜM NEVŞEHİR AK PARTİ TEŞKİLATI BİLİYOR VE SESLERİNİ ÇIKARTMIYORLAR.