Enes Kanter, Yunan televizyonunda Erdoğan'ı hedef aldı

Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Kanter, "Türkiye'de çok sayıda siyasi tutsak var. Benim Türkiye'mde demokrasi yok" dedi.
Onur Çetinkaya
|
25 Eylül 2022, Pazar - 09:12
Enes Kanter, Yunan televizyonunda Erdoğan'ı hedef aldı

Fethullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, söylemeleriyle yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. 

Türkiye'nin son günlerde sorunlar yaşadığı Yunanistan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı katıldığı yunan televizyonunda şikayet eden Kanter, Türkiye'de demokrasinin olmadığını söyledi.

"Türkiye'de çok sayıda siyasi tutsak var, demokrasi yok"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'de yaptığı konuşmayı eleştiren Enes Kanter, Erdoğan'ın gerçekleri çarpıttığını ve Yunanistan'ın mültecilere kollarını açtığını ifade etti.

Enes Kanter Türkiye ve Cumhurbaşkanı ile ilgili ithamlarına , " Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'de Yunanistan hakkında söyledikleri kabul edilemez. İnsan haklarına saygı göstermiyor. Türkiye'de çok sayıda siyasi tutsak var. Benim Türkiye'mde demokrasi yok. O bunların hiçbirinden bahsetmiyor ama Yunanistan'dan bahsediyor. Bana göre Yunan halkı ve Yunanistan, tüm göçmenlere kollarını açtı ve onları sıcak bir şekilde karşıladı" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1799084/enes-kanter-yunan-televizyonunda-erdogani-hedef-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.