Devlet Bahçeli'den EYT'lilere güzel haber

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisini grup toplantısında milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesine ilişkin "Bu yıl bitmeden çözüme kavuşturulacak. MHP, hiçbir vaadinin altında kalmamıştır." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
04 Ekim 2022, Salı - 11:05
Devlet Bahçeli'den EYT'lilere güzel haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar TBMM'de milletimizin beklentilerini yasalaştıracağız. Emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimizin mağduriyeti bu yıl bitmeden çözüme kavuşturulacak. MHP, hiçbir vaadinin altında kalmamıştır. Cumhur İttifakı hiçbir sözünü unutmamıştır. 

" 2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz"

Zillete düşen Türkiye muhaliflerinde dürüstlüğün izi görülemez. Türkiye mutlaka değeri çok büyük bir ülkedir. Bazen kıskançlıkla bazen hayranlıkla bazen husumetle bakılan Türkiye gerçeği artık dünya siyaset tarihinde göz kamaştırmaktadır. 

MHP olarak nasıl bir maziye sahip olduğumuzun ziyadesiyle farkındayız. 2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Her ayrıntıyı düşünerek çalışmalarımıza hız veriyoruz. 

"Anketler bizim için vızıltıdır"

966 ilçemizin tamamında toplantılar düzenledik, esnaflarımızla, çiftçilerimizle, muhtarlarımızla buluştuk, dertleştik. Bu millet bu vatan benim diyen herkesi bağrımıza bastık. Geleceği birlikte inşa etmek için sözleştik. Türk milletinin zillete düşmesi söz konusu değildir. Cumhur kendi varlığına sonuna kadar sahip çıkacaktır. 

Anketler şunu söylemiş bunu söylemiş bizim için vızıltıdır, biz milletimize bakarız. 16 Ekim'de Konya'da, 23 Ekim'de Manisa'da açık hava toplantılarımızı yapacağız. 

Cumhur İttifakı'nın anayasayı değiştirme çoğunluğuna ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen her insanımızı aramıza buyur ediyorum. Biz birlikte Türkiye'yiz diyen vatansever yüreklerle çok daha güçlü olacağız. 

"Adayımız Erdoğan"

Bizim Cumhurbaşkanı adayımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu haykıracağız. Milletimizden destek isteyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın Anayasa'yı değiştirme çoğunluğuna ulaşması için elimizden geleni yapacağız."

"Hakkımıza göz koyanların gözünü oyarız"

Yunanistan ABD'nin dolduruşuna gelip, Türkiye'ye meydan okumaktadır. Lozan ve Paris Antlaşmalarının hükümleri yok sayılmaktadır. Dünyaya haykırıyorum, hakkımızı çiğnetmeyiz, hakkımıza göz koyanların gözünü oyarız. Hak demek şeref demektir. Şerefimiz içinde seve seve şehadeti göze alırız. Emperyalistin Miço'su bunu aklından çıkarmasın. Yunanistan Başbakanı Türkiye'nin Ege'de yalnız olduğunu söylemiş, halt etmiş. Allah'ımız var, tarihimiz var, ulaşacağımız zaferlerimiz var. Karnı acıkan katık istemez, hedefe kilitlenen rüzgar beklemez. 

Rusya'nın ilhak kararına tepki

Rusya Başkanı Putin, ilhak kararını açıklamıştır. Ukrayna'nın egemenlik haklarına yönelik bölücü operasyonu asla tasvip etmiyoruz. Kırım'ın ilhakına nasıl karşı çıktıysak aynı tavrı son ilhak kararına da gösteriyoruz. 

" DNA testi isterken hiç mi utanmadın?"

(Mersin'de polisevine saldırı) CHP demek, HDP demektir, HDP demek PKK demektir, cinayettir, ihanettir. CHP'nin sözde gazetecileri kan döküyor, dağda eğitiliyor. Mazluma ihanettir. CHP'nin gazeteci kisveli teröristi Mersin'de polisevini hedef almıştır. Kılıçdaroğlu sen kimin yanında kimin yolundasın. DNA testi isterken hiç mi utanmadın?

http://www.ankaramasasi.com/haber/1816116/devlet-bahceliden-eytlilere-guzel-haber
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.