Fatih Portakal: Yeni bir mecraya ağır ağır ilerliyorum

FOX TV'den istifa ederek yerini Selçuk Tepeli'ye bırakan Fatih Altaylı, youtube hesabından yelken turu sırasında çekilen bir videosunu paylaştı. "Yeni bir mecraya ağır ağır ilerliyorum" diyen Portakal'ın bu adımı "Sosyal medyaya ağırlık verecek" yorumlarına neden oldu.
Ankara Masası
|
22 Eylül 2020, Salı - 09:44
Fatih Portakal: Yeni bir mecraya ağır ağır ilerliyorum
Ani bir kararla FOX TV Ana Haber'deki görevlerinden istifa eden Fatih Portakal yeni sezonun ilk yayınında son kez kameraların karşısına geçti. Ana habere konuk olarak katılan Portakal, görevini Selçuk Tepeli'ye devrederken son konuşmasında duygusal anlar yaşadı. Neden veda ettiğini açıklayan Portakal "Herkes bir şeyler yazdı, bir şeyler söyledi. Kendi kendime dedim ki mutlu musun? Mutluyum. Ama daha mutlu olabilir miyim dedim. Bu sorunun cevabını İstanbul’da değil İzmir’de buldum" dedi.

Fatih Portakal'ın yeni işi belli oldu


Ne yapacağı merak konusu olan Fatih Portakal ilk sinyali video paylaşım sitesi youtube üzerinden verdi. Yelken turu sırasında çekilen bir videosunu paylaşan Portakal, "Yeni bir mecraya ağır ağır ilerliyorum. Aceleye gerek yok. Isınma turları iyidir." dedi. Portakal'ın bu adımı "Sosyal medyaya ağırlık verecek" yorumlarını da beraberinde getirdi. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/183248/fatih-portakal-yeni-bir-mecraya-agir-agir-ilerliyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.