Fatih Portakal son kez FOX Ana Haber’de

​FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal son kez ekrana çıkacak.
Büşra Bayrak
|
07 Eylül 2020, Pazartesi - 14:47
Fatih Portakal son kez FOX Ana Haber’de

FOX Ana Haber’de bu akşam bayrak değişimi yaşanacak.

Ani bir kararla kanaldan ayrılacağını sosyal medya hesabından ilan eden Fatih Portakal bu akşam son kez FOX Ana Haber’de olacak.

Portakal, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde kanaldaki görevini bıraktığını ve emekli olduğunu duyurmuştu.

İstifasını Twitter'dan duyurmuştu

Ünlü haber sunucusu, istifa gerekçesini Twitter hesabından yaptığı açıklama ile paylaşmıştı.

Portakal paylaşımında; "10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim FOX Haber'den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim." İfadelerine yer vermişti.

Fatih Portakal son kez FOX Ana Haber'de

Portakal seyircilere bir sürpriz daha yaptı.

Bu akşam son kez FOX Ana Haber’e çıkacak olan Fatih Portakal izleyiciyle vedalaşacak.

FOX Ana Haber canlı yayınında bayrak değişimi

Aynı zamanda ayrılma gerekçelerini bizzat anlatacak olan Portakal, görevini Selçuk Tepeli’ye canlı yayında devretmiş olacak.

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, "Türkiye yarın çok şık bir bayrak değişimi izleyecek" sözleriyle Portakal'ın son kez FOX ekranlarında olacağını duyurdu.

Portakal bu kez sunucu değil konuk olacak

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Selçuk Tepeli'nin sunacağı FOX Ana Haber’e hem Fatih Portakal hem de kendisinin konuk olacağını açıkladı.

Fatih Portakal’ın kendi özel nedenleri dolayısıyla bırakma kararı aldığını belirten Şentürk, yayın yönetmeni olarak bu kararı zamansız ve  gereksiz bulduğunu, iki ay boyunca Fatih Portakal'ı ikna etmek için uğraştığını vurguladı.

“Türkiye'de kaç kişi Fatih'in bulunduğu noktada elinin tersiyle bu zirveyi, şöhreti itip de iç yaşamına çekilebilir?” diye soran Şentürk, “saygı duymak lazım” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/148076/fatih-portakal-son-kez-fox-ana-haberde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.