Tarım Kredi küçük esnafa geliyor

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kurumun ürünlerinin bakkallarda da satılacağını açıkladı. Projenin kasım ayı itibarıyla başlaması beklenirken, Konya, Ankara, Mersin gibi şehirler de pilot il olarak seçildi.
Onur Çetinkaya
|
14 Ekim 2022, Cuma - 09:32
Tarım Kredi küçük esnafa geliyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir iş birliğine hazırlanıyor.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yeni bir projeyle bakkal ve mahalle marketlerinde ürünlerini tüketiciyle buluşturacak.  

Yıl sonu itibarıyla bin 863 yeni satış noktası hedefleniyor.

Bakkal Projesi hayata geçirilecek

Bakkal Projesini hayata geçireceklerini söyleyen  Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "İş ortakları bulacağız. Bir anlaşma yapacağız ve marketin ya da bakkalın belli bir bölümü bizim ürünlere tahsis edilecek, ürünlerin fiyatı market fiyatlarıyla aynı olacak. Böylece satış noktasını önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Böylece küçük esnafa da sermaye desteği sağlarken, ciromuzu da katlayacağız. Kasım itibarıyla ilk adımı Konya, Ankara ve Mersin’de atıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Aydın, göreve geldiği ocak ayından bu yana Tarım Kredi Kooperatifleri’ndeki işleyişi ve kurumun önümüzdeki döneme ait yatırım hedeflerini, düzenlenen bir basın toplantısında paylaştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, bu yıl içinde yem, gübre ve ilaç alanında yeni yatırım yapacaklarını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1832992/tarim-kredi-kucuk-esnafa-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.