Enver Aysever'den Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştiri

Ekrem İmamoğlu'nu yönelik eleştirilerde bulunan Enver Aysever, "İmamoğlu'nun ne iş yaptığını bugüne kadar hiç anlamadım. Ya kardeşim topçu olacaksan top oyna. Belediye başkanı olacaksan başkan ol. Cumhurbaşkanlığı diyorsun ya varsa kendine güvenin çık" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Ekim 2022, Pazar - 10:52
Enver Aysever'den Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştiri

Muhalefete karşı yakınlığı ile bilinen Tele 1 televizyonunun sunucularından Enver Aysever, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. 

"Milletin hayrına olanları alkışlamıyorsun"

Aysever, "İmamoğlu'nun ne iş yaptığını bugüne kadar hiç anlamadım. Ya kardeşim topçu olacaksan top oyna. Belediye başkanı olacaksan başkan ol. Cumhurbaşkanlığı diyorsun ya varsa kendine güvenin çık. Bu öyle balıkçıda buluşuyorsun... Cumhurbaşkanı olacakmış niye milletin hayrına olanları alkışlamıyorsun. Buradan soruyorum. Milletin hayrına olmayan ne varsa sende. Nedir? Gecen cuma sözde muhafazakar, dindar insanların duygularını sömürecek Mevlit kandili günü konser iptali... Biz senin ne yaptığını bilmiyor muyuz ya? Sen bu ülkeye neler yaptın. " ifadelerini kullandı.

"Halkın gözü sizde"

Aysever  "Memlekette böyle bir yasa çıkmamış, sanki senin candaşlar acaba ne olur diye... Gözü sizde halkın. Siz aday olacaksınız ya!. Bizim Berat Albayrak bey vardı. Onu da bulsanıza. 'Olacağıdı ya' diye alay ediyordunuz. Sende cumhurbaşkanı olacaksın ya! Bununla mı olacaksın." dedi.

"Sizin belediyeciliğiniz yapılanların üstüne oturmak"

İmamoğlu'nun "Ülke puanına bu akşam güzel katkılar geldi. Trabzonspor, bu akşam fırtına gibiydi. Fransız Monaco’yu yenen Trabzonspor’u yürekten kutluyorum. Başakşehir ve Sivasspor sayesinde bu gece Avrupa’da 4’te 4 yaptık. Harikasınız." tweetini okuyan  Ayşever, şöyle devam etti: 

Şimdi lakırtı doğru. Fakat adama sormazlar mı. Mesela Başakşehir'i kim kurdu? Sizin belediyeciliğiniz bu. Yapılanların üstüne oturmak. Başakşehir'i kutluyorsun. Kaç kuruş faydan var. Trabzonspor, Trabzon bizim şehrimiz. Bizim derken AK Partimizin. Sonuç itibariyle orada yatırımın tamamlanması. Monaco'ya yapılan çıkartmanın tamamlanması. Tabi ki kutlayacaksın.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1839806/enver-ayseverden-ekrem-imamogluna-yonelik-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.