Altındağ Belediyesinden sosyal yardım açıklaması

Altındağ Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesinden sosyal yardımların durdurduğu vatandaşların listesini talep ettiklerini duyurdu. Başkan Asım Balcı, listelerin ellerine ulaşmasıyla yardımların en kısa sürede başlatılacağını açıkladı.
Ankara Masası
|
17 Ekim 2022, Pazartesi - 13:59
Altındağ Belediyesinden sosyal yardım açıklaması

Mecliste suya yüzde 50 indirim getiren teklifin kabul edilmesinin ardından ASKİ'ye kaynak aktarılacağını, bu yüzden sosyal yardımların ve projelerin erteleneceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşlara mesaj göndererek yardımların ilçe belediyelerden talep edilmesini istedi.

ABB tarafından atılan mesajların ardından ilçe belediyeleri büyükşehir belediyesinden sosyal yardım alanların listelerini istemeye başladı.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da ABB'den sosyal yardım alanların listesini talep ettiğini açıkladı.

"Yardımlar en kısa sürede ailelerimize ulaştırılacak"

Balcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Yatırımlarımızı, projelerimizi durdurmadan Altındağ Belediyesi olarak; et, kömür ve tohum yardımları kesilen hemşehrilerimizin yanındayız... " ifadelerini kullanırken şu açıklamayı yaptı:

Sevgili Altındağlılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden et, kömür ve tohum yardımı alan ve bu yardımları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden fahiş su fiyatlarına indirim yapılması gerekçe gösterilerek kesilen hemşehrilerimizin mağduriyetleri Altındağ Belediyemiz tarafından giderilecektir.

Sosyal yardım alan ailelerimizin listesi Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden resmi yollarla talep edilmiştir. Listelerin gelmesi ile yardımlar en kısa sürede ailelerimize ulaştırılacaktır. Kimsenin Altındağ’da mağdur olmasına müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

AK Partili 19 ilçe belediyesi, ABB'nin sosyal yardımları kesmesi durumunda yardımları kendi imkanlarıyla sürdüreceklerini açıklamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1841416/altindag-belediyesinden-sosyal-yardim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
Ramazanumit
25 Ekim 2022, 11:19
Kkomurglda
Pınar
17 Aralık 2022, 01:50
Çok güzel yardım ettiniz kış geldi gidiyor daha ortada bişey yok 😠