ABB'den sosyal yardım alan vatandaşlara mesaj

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal yardım alan vatandaşlara bir mesaj göndererek, yardımları ilçe belediyelerinden talep etmelerini istedi.
Ankara Masası
|
15 Ekim 2022, Cumartesi - 16:22
ABB'den sosyal yardım alan vatandaşlara mesaj

Mecliste suya yüzde 50 indirim getiren teklifin kabul edilmesinin ardından ASKİ'ye kaynak aktarılacağını, bu yüzden sosyal yardımların ve projelerin erteleneceğini açıklayan ABB, vatandaşlara mesaj gönderdi.

AK Partili belediyelerin sosyal yardım alanların mağdur olmaması için kendilerinin yardımları sürdüreceğini açıkladığı hatırlatarak, vatandaşlardan yardımları ilçe belediyelerinden talep etmesi istendi.

" Kendilerine teşekkür ederiz"

ABB'den gönderilen mesajda suya indirim kararının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından yardımlara devam edileceği belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

Değer hemşerimiz, büyükşehir meclisinde AK Partili üyelerin yasa dışı aldığı kararla su ücretleri indirilmiştir. Ankara’nın susuz kalmaması için belediye bütçesinden ASKİ’ye para aktarmak zorunda kalacağımızdan dolayı her ay düzenli olarak yapılan et desteği ile kömür ve tohum desteği ertelemek zorunda kalmıştık. Kahramankazan Belediye Başkanı Sayın Serhat Oğuz vatandaşlara destekleri kendilerinin vereceklerini açıkladı. Kendilerine teşekkür ederiz. Bu ayki et, kömür ve tohum desteğini kendilerinden talep etmenizi rica ederiz. Suya indirim kararı mahkeme tarafından iptal edilirse büyükşehir belediyesi olarak desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz.

ABB tarafından atılan mesajda, her ilçe için belediye başkanının ismi verildi.

AK Partili 19 ilçe belediyesi, ABB'nin sosyal yardımları kesmesi durumunda yardımları kendi imkanlarıyla sürdüreceklerini açıklamıştı.

İşte o mesajlar:


http://www.ankaramasasi.com/haber/1839286/abbden-sosyal-yardim-alan-vatandaslara-mesaj
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.