Özer, "Eğitimi ne kadar güçlü hale getirebilirsek, bu ülke o kadar güçlü olacak"

Ankara’da okul açılış törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Özer, “Eğitimi ne kadar güçlendirirsek bu ülke o kadar kendi ayakları üzerinde duracak” ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
24 Ekim 2022, Pazartesi - 13:58
Özer, "Eğitimi ne kadar güçlü hale getirebilirsek, bu ülke o kadar güçlü olacak"

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yapımı tamamlanan Dede Korkut İlkokulu için düzenlenen açılış törenine katıldı.

Özer, burada yaptığı konuşmada insan kaynağının niteliğini artırmada eğitimin çok önemli bir enstrüman olduğunun altını çizdi, son 20 yılda eğitim alanında yapılan yatırımların büyük başarı hikayesi olduğunu belirtti.

 "Eğitimi ne kadar güçlü hale getirebilirsek, bu ülke o kadar güçlü olacak"

Yatırımların meyvelerinin toplandığını belirten Bakan Özer, "Eğitimi ne kadar güçlü hale getirebilirsek bu ülke o kadar kendi ayakları üzerinde duracak. Daha güçlü hale geldikçe, güçlü bir toplum, çok daha müreffeh bir toplum olma yolunda emin adımlarla ilerlemiş olacağız." ifadelerini kullandı. 

"Ankara’ya bir yılda beş milyar liralık yatırım"

Milli Eğitim Bakanı, eğitim yatırımlarında Ankara'ya son bir yılda özel önem gösterdiklerini belirterek, bir yılda yaklaşık 5 milyar liralık yatırımı Ankara'ya kazandırdıklarını, yatırımların 2023'te de devam edeceğini kaydetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1865960/ozer-egitimi-ne-kadar-guclu-hale-getirebilirsek-bu-ulke-o-kadar-guclu-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.