Lüks otomobille gelip tavuk çaldılar

Arnavutköy’de gece saatlerinde evlerinin yanındaki bahçede hayvancılık yapan ailenin kümesine giren hırsızlar, 12 tavuğu çaldı. Çaldıkları hayvanları lüks araca yükleyen hırsızlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Ersin Küçükbarak
|
27 Ekim 2022, Perşembe - 16:11
Lüks otomobille gelip tavuk çaldılar

Olay, dün gece saatlerinde Taşoluk Mahallesi Kanyon Sokak'ta meydana geldi. Gece saatlerinde lüks bir araç ile kümesin olduğu bahçeye gelen 3 hırsız, bahçeye girerek 12 tavuğu çaldı. Ardından tavukları lüks araca koyan hırsızlar kaçarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Yaşadıkları apartmanın yan tarafındaki bahçede kümeste hayvancılık yaparak geçimi sağlayan Müjdat Çoban ve ailesi ise hırsızlığın şokunu yaşadı.    

“Emek hırsızlarına sesleniyorum, bu helal diye nasıl yiyeceksiniz”

Yaşanan hırsızlık ile ilgili konuşan hayvancı Müjdat Çoban, “Ben gece vardiyasında çalışıyordum. Kardeşim eşimi arayarak tavukların çalındığını söylemiş. Güvenlik kamerasına bakınca kapıları kırarak içeriye girdikleri ve 12 adet tavuğumu çaldıkları görülüyor. Gelenler 4 kişi lüks bir araçla gelip biri araçta bekliyor. Diğer 3 kişi hırsızlık yapıyor. Öbür tarafa geçememişler yoksa daha çalmaya devam edeceklermiş. Burada biz üretim yapıyoruz hayvancılıkla uğraşıyoruz. Emek hırsızlarına seslenmek istiyorum bu helal diye nasıl yiyecekler” dedi.

Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1873288/luks-otomobille-gelip-tavuk-caldilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.