Hakan Han Özcan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme: "Salın küçük enişteyi"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Aday olmamdan korkuyorlar' açıklamalarına ilişkin Tosun Paşa filmindeki 'Salın küçük enişteyi' repliğe atıfta bulunarak yanıt verdi. Özcan "Cumhurbaşkanımız da çok korktu Kılıçdaroğlu’ndan baya tedirginiz. AK Parti olarak da ne yapacağımızı bilemiyoruz." ifadelerini kullandı. Özcan, 20 yıldır muhalefet zihniyetini değiştiremediklerini sözlerine ekledi.
Ankara Masası
|
31 Ekim 2022, Pazartesi - 10:04
Hakan Han Özcan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme: "Salın küçük enişteyi"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, A Haber'de canlı yayın konuğu oldu.

Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmamdan çok korkuyor" açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeşilçam'ın efsane filmi 'Tosun Paşa' filmine atıfta bulunan Özcan "Hani orada Seferoğulları-Tellioğulları’nda bir tane küçük enişte vardır. Salı verin küçük enişteyi deniliyor ya. Salın küçük enişteyi, Cumhurbaşkanımız da çok korktu Kılıçdaroğlu’ndan onun içinde baya tedirginiz, AK Parti olarak da ne yapacağımızı bilemiyoruz. Biz o kadar değişime imza attık, bizim tek değiştirip dönüştüremediğimiz muhalefetin zihniyetidir. Bu tavsiyeyi de inşallah milletimiz sandıkta yapacaktır." diye konuştu.

"Bu yedinci olmaz dokuzuncu onuncu"

Altılı masaya yeni katılımları da değinen Hakan Han Özcan "Masanın sahibi belli. Bu yedinci deniyor ama bu yedinci olmaz dokuzuncu onuncu olur. HDP var, FETÖ var…Selahattin Demirtaş’ın hapishaneden ayar verdiği çok müdahaleleri var. O müdahalelerin ardından masaya hafif hafif bakılmaya başlandı." dedi.

"Artık hasta adam değil, sapa sağlam masaya oturacağız"

Hakan Han Özcan, küresel masada daha güçlü olmak yurt içinde birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Nasıl içeriden dışarıdan 20 yıl boyunca saldırı gördüysek, bunu biraz daha sertleştirebilir. Bunun içinde, yeni yüzyılda Cumhurbaşkanımızın o konuşmasında da anladık duyduk, içeride de bizim çok güçlü olmamız lazım. Muhalefetin bu zihniyetinin değişip, çok güçlü bağlarla birlik olmalıyız. O zaman tarihte olduğu gibi istedikleri kadar bize dışarıdan saldırı gelsin, içeride sıkıntı olmadığı sürece bizler yıkılmayız. Ama güçlü bire irade güçlü bir siyaset, 2023 seçimleri ondan dolayı bizim için kritik. Türkiye’nin yeni yüzyılında inşallah güçlü bir siyasi iradeyle bunların hepsini atlatacağız. Çok daha güzel günlere adım adım yaklaşıyoruz.  Küresel anlamda da çok daha güçlü olduğumuzu, güçlü olacağımızı artık hasta adım değil de sapa sağlam bir adam sapasağlam masada oturacağımızı gösteriyor"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1886338/hakan-han-ozcandan-kemal-kilicdarogluna-gonderme-salin-kucuk-enisteyi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.