Çinli loto milyoneri, 30 milyon dolar ikramiye kazandığını eşi ve çocuğuna söylemedi

Çin’in Guangxi bölgesindeki Nanning’te 2019 yılında yapılan loto çekilişini kazanan Mr. Li isimli adam 30 milyon doların da sahibi oldu.Kimliğini gizlemek için ödülü alırken civciv kostümü giyen talihlinin, milyoner olduklarını eşi ve çocuğundan gizlediği ortaya çıktı
Ersin Küçükbarak
|
01 Kasım 2022, Salı - 13:29
Çinli loto milyoneri, 30 milyon dolar ikramiye kazandığını eşi ve çocuğuna söylemedi

Çin’in güneyinde yaşayan Mr. Li lakaplı loto milyoneri aradan geçen 3 yılın sonunda Nanning Evening News isimli medya kuruluşuna konuştu.

 Mr. Li, aradan geçen bu süreçte 30 milyon dolar kazandığını eşinden ve çocuğundan gizlediğini söyledi. 2019’da ödülü almaya giden ve kimliğini gizli tutmak isteyen Mr. Li’nin o dönemde yüzünü kapatmak için dev bir civciv maskotu kostümü giydiği  anlaşıldı.

Mr. Li yaptığı açıklamada neden ailesine milyoner olduğunu söylemediğini de, “Onların tembelleşmesini istemedim. Eşime ve çocuğuma söylemedim çünkü çalışmayacaklarını ya da gelecekte çok çalışmayacaklarından endişe ettim” diyerek açıkladı. İkramiyenin yaklaşık 683 bin dolarını yardım kuruluşlarına bağışladığını söylerken geri kalan parayla ne yapacağını da bilmediğini dile getirdi.

Mr. Li, “İkramiyeyi almadan önce otelde kaldım çünkü dışarı çıkıp biletimi kaybetmekten endişe ettim” dedi. Mr. Li, “2, 15, 19, 26, 27, 29 ve 2 numaralarıyla kazandığını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1892120/cinli-loto-milyoneri-30-milyon-dolar-ikramiye-kazandigini-esi-ve-cocuguna-soylemedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.