İstanbul'da akıl almaz olay! Sürücüyü öldürüp, araçtaki kadını kaçırdılar

Şişli'de hareket halindeki otomobilin önünün kesilerek sürücüsünün öldürülmesi ve yanındaki kadın kaçırılmasına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Büşra Bayrak
|
01 Kasım 2022, Salı - 16:41
İstanbul'da akıl almaz olay! Sürücüyü öldürüp, araçtaki kadını kaçırdılar

Olay, saat 22.00 sıralarında Şişli Gülbahar Mahallesi, Galata Deresi Caddesi üzerinde meydana geldi. 

İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle cadde üzerinde seyir halinde olan aracı takip eden şüpheliler aracı durdurarak araç içinde bulunan bir kadını zorla kendi araçlarına aldılar. Kadını alan şüpheliler aracı da silahla taradı. Onlarca kurşunun sıkıldığı araçta bulunan sürücü Muhammet Tekin ağır yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ağır yaralanan Tekin’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Tekin hayatını kaybetti. Kadını zorla kaçıran şahıslar ise kayıplara karıştı.

O anlar kamerada

Seyir halindeki otomobilin önü kesilerek direksiyonda bulunan adamın öldürüldüğü ve yanındaki kadının kaçırıldığı anlara ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde otomobilin yanına yaklaşan diğer otomobilden çıkan şahısların otomobildeki kadını zorla indirerek diğer araca bindirdiği, sonrasında da otomobil sürücüsünü öldürdükleri görülüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1893435/istanbulda-akil-almaz-olay-surucuyu-oldurup-aractaki-kadini-kacirdilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.