Microsoft Flight Simulator'a “Japonya temalı” güncelleme

Microsoft, Tokyo Games Show etkinliğinde, Microsoft Flight Simulator için ücretsiz bir güncelleme duyurdu.
Ankara Masası
|
24 Eylül 2020, Perşembe - 16:27
Microsoft Flight Simulator'a “Japonya temalı” güncelleme

 Güncelleme, Japonya'da daha gerçekçi uçma deneyimi sunuyor. Tokyo da dâhil olmak üzere altı yeni şehir güncelleme ile birlikte geliyor. Güncelleme, daha fazla Japon havalimanı, yollar ve ülke çapında birçok önemli noktayı 3D fotogrametri ile iyileştiriliyor ve yüksek çözünürlüklü olarak ekliyor.

Tokyo Kulesi gerçekten de Tokyo Kulesi gibi görünecek

Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokyo, Utsunomiya ve Yokohama, 3D fotogrametri ile düzeltme alan ilk Japon şehirleri olacak. 

Nagasaki, Hachijojima, Kerama, Kushiro, Shimojishima ve Suwanosejima yeni eklemeler arasında belki de en büyük havaalanı olabilir. Fuji Dağı, Himeji Kalesi, Hōryū-ji ve Hashima Adası uçuş sırasında görülecek yerler arasında. Microsoft Flight Simulator Güncellemesi 29 Eylül'de yayınlanacak.

Microsoft Flight Simulator oyunu hakkında

Yeni nesil Microsoft Flight Simulator, hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve gerçek uçakları deneyimlemenizi sağlıyor. Dinamik ve yaşayan bir dünyada gece uçuşları, gerçek zamanlı atmosfer simülasyonuna sahip canlı hava durumunda zorluklara karşı uçuş yeteneklerini sınayan simülator, dünyada istenilen bir yere kendi uçuş rotanızı oluşturmanıza imkan veriyor. Adeta dünyayı parmaklarınızın ucunda hissedebiliyorsunuz.

Oyunun xbox adresi → tıklayın

http://www.ankaramasasi.com/haber/192169/microsoft-flight-simulatora-japonya-temali-guncelleme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.