Kaldırımda genç kıza çarpan sürücü serbest

Esenyurt’ta daha önce ehliyetine el koyulan sürücünün 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe’ye çarptığı ana ait görüntüler ortaya çıktı. Genç kız yaşam mücadelesi verirken sürücü serbest bırakıldı.
Ersin Küçükbarak
|
13 Kasım 2022, Pazar - 20:30
Kaldırımda genç kıza çarpan sürücü serbest

Esenyurt Haramidere E-5 yanyol üzerinde meydana gelen kazada, S.H. idaresindeki otomobil, metrodan inip evine doğru kaldırımda yürüyen 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe’ye çarpmış, genç kız ağır yaralanmıştı.

Yaşanan kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracın kontrolsüz bir şekilde gelmesi ve kaza anı yer alıyor.

Aleyna Nur Gökçe, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Olay sonrası gözaltına alınan sürücü Sezer H., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sürücünün kaza sırasında alkollü olduğu ve 2 ay önce ehliyetine el konulduğu iddia edildi.    

"Doktor sadece mucize bekleyin diyor"    

Sezer H.'nin serbest bırakılmasına Gökçe'nin ailesi tepki gösterdi. Anne Döndü Çalboğazlı, "Yavrum salı gününden beri hastanede. Doktor sadece mucize bekleyin diyor. Kuran okuyorum başında başka bir şey yok sadece kalbi atıyor" dedi.    

"Kızkardeşim yaşam mücadelesi veriyor o elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor"    

Aleyna Nur Gökçe'nin ağabeyi Hakan Gökçe ise “Sürücü 2 ay önce ehliyetini kaptırmış. Hem ehliyetsiz hem alkollü. Kız kardeşim makineye bağlı yaşıyor şu an. Nasıl serbest bırakılıyor. Benim kız kardeşim burada yaşam mücadelesi veriyor her an ölüm haberini alabilirim ama o kişi elini kolunu sallaya sallaya geziyor diye konuştu.

Otomobilin çarptığı genç kız hastanede entübasyon cihazına bağlı yaşam mücadelesi veriyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1931489/kaldirimda-genc-kiza-carpan-surucu-serbest
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.