Berfu Yenenler hamile mi?

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinin paylaşımı yeniden bebek bekliyorlar iddiasını gündeme getirdi. Çift, sosyal medya hesaplarından "Yeni yılın ilk aylarında sizinle kavuşacak, sizin de dokunuşunuz olsun isminde, sizinle çıkalım yola. Şans getirin. Buyurun fikirlerinizi tetikte bekliyoruz" paylaşımında bulundu.
Ecem Çetin
|
16 Kasım 2022, Çarşamba - 17:49
Berfu Yenenler hamile mi?

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Berfu Yenenler ve Eser Yenenler sosyal medya hesaplarından yeni bir paylaşımda bulundu. 

Çift, beraber çekindikleri bir fotoğrafı paylaştı. 

İkili paylaşımlarına "Hani bir dizi olsa bir bey bir de hanım var, ilişkiler var, evlilik var, aileler var, 9 ay var, hamilelik var, çok da ipucu vermeden. Siz olsanız ismini ne koyardınız. Ah ne çok emek, ne çok sabahlama, ne çok çalışma bir bilseniz... Yeni yılın ilk aylarında sizinle kavuşacak sizin de dokunuşunuz olsun isminde, sizinle çıkalım yola. Şans getirin. Buyurun fikirlerinizi tetikte bekliyoruz. "notunu düştü. 

Yenenler çiftinin paylaşımı 'Berfu Yenenler, hamile mi? Sorusunu gündeme getirdi. 

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı yıl oğulları  Kuzey ve 2021 yılında oğulları Mete'yi kucaklarına almıştı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1939293/berfu-yenenler-hamile-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.