Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Hiranur Vakfı'ndaki istismar iddiaları sonrası milletvekilleriyle birlikte Adalet Bakanlığı'na yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından sosyal medya hesabından "Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor" şeklinde bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi.
Onur Çetinkaya
|
12 Aralık 2022, Pazartesi - 17:22
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te yapılan olağanüstü grup toplantısı sonrasında milletvekilleri ile birlikte Adalet Bakanlığı'na yürüdü. Gündeminde ''6 yaşında gelin'' skandalı olan Kılıçdaroğlu, Adalet ve Aile bakanlıklarına tepki göstererek ''Mağdur kızımız için adalet istiyoruz'' dedi.

"Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor"

Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Kılıçdaroğlu paylaşımında "Günlerdir kendimize gelemiyoruz. 6 yaşında bir bebeğe sistematik tecavüz edildi. Daha süt kokuyordu evladımız. Aile Bakanı, 2 yıldır meseleyi bildiklerini itiraf etti. Bu operasyon yapılmadığı sürece, gerginlik artacak. Bu devlet ayağa kalksın. Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor" ifadelerine yer verdi.

"Bukalemun Kılıçdaroğlu"

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi.  Kılıçdaroğlu için "Bukalemun" ifadesini kullanan Bakan Soylu,"Türk Polisi, katilleri de, devlet-millet düşmanlarını da, teröristler ile el ele tutuşanları da, ikiyüzlüleri de iyi bilir" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1999375/soyludan-kilicdarogluna-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.