Denizde başlayan uçuş otelin çatısında son buldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde deniz paraşütü ile havalanan 2 kişinin eğlencesi otel çatısında son buldu.
IHA-20200928AW125529
|
28 Eylül 2020, Pazartesi - 10:56
Denizde başlayan uçuş otelin çatısında son buldu

Olay Marmaris ilçesinde Uzunyalı mevkiinde yaşandı. Alınan bilgiye göre; su sporları yapan tekne ile uçuş yapmak için havalanan iki kişiyi taşıyan paraşüt, bir anda kontrolden çıktı. Paraşütü çeken teknenin motoruna denizin üzerinde kalması için atılmış 5 metrelik halat dolandı. Halatın dolanmasıyla teknenin motoru, tüm elektronik aksamları ve deniz paraşütünü çeken vinç durdu. Vincin boşalmasıyla deniz paraşütünü kontrol eden halatlar da kontrolsüz kaldı. 

İngiliz turistler gökyüzünde ters rüzgârların etkisiyle savrulmaya başladı. Sahile doğru havalanan paraşüt, vatandaşların şaşkın bakışları arasında bölgeden uzaklaştı. Aniden bastıran rüzgarın da etkisi ile paraşüt bölgedeki bir otelin çatısına takıldı. Paraşütün taşıdığı iki kişi ise otelin metrelerce yüksekliğindeki cephe duvarında asılı kaldı. İlginç paraşüt kazası çevredeki vatandaşlar ve turistler tarafından görüntülendi.

Talihsiz turistler, su sporları personeli tarafından otelin penceresinden kurtarıldı. Turistlerin kurtarıldıktan sonra yeni bir paraşüt ile uçmaya devam ettiği öğrenildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/200716/denizde-baslayan-ucus-otelin-catisinda-son-buldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.