İnce: Altılı masa memleketi nasıl yönetecek?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir'de ziyaretlerde bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "(Altılı masa) bunlar memleketin en temel sorunlarında bile anlaşamamışlar. Nasıl yönetecekler? Ortada bir problem var." dedi.
Mevlüt Peker
|
16 Aralık 2022, Cuma - 21:18
İnce: Altılı masa memleketi nasıl yönetecek?

İnce, İzmir ziyareti kapsamında Buca ilçesinde parti binasının açılışını yaptı, esnafı ziyaret etti.

Şirinyer semtinde vatandaşlara hitap eden İnce, Türkiye'de yaşayan herkesin yüzünün gülmesini istediğini, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde vatandaşların huzur içinde yaşayacağını ve devletin kurumlarına güveni sağlayacaklarını söyledi.

Altılı masayı eleştiren İnce, şunları kaydetti:

"Altılı masanın da kafası karışık. Sonra 'Ne yaptım?' demeyelim. Onun için karış karış Türkiye'yi gezip anlatıyorum. Nasıl kafaları karışık? Libya tezkeresi geliyor. İYİ Parti evet veriyor. CHP hayır veriyor. Sen neredesin Muharrem İnce? Ben evet veririm. Destekliyorum Libya tezkeresini. Mesela Ali Babacan diyor ki 'Ergenekon'u, Balyoz'u yeniden açacağım.' diyor. Bence hata yapıyor ama Ahmet Davutoğlu durur mu? 'Mültecileri hemen gönderemezsiniz.' diyor. Vallahi biz göndereceğiz. Mesela İstanbul Sözleşmesi geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki 'İstanbul Sözleşmesi'ni biz imzalayacağız.' Temel Karamollaoğlu diyor ki 'Biz imzalamayacağız.' O zaman bunlar memleketin en temel sorunlarında bile anlaşamamışlar. Nasıl yönetecekler? Ortada bir problem var. Ben de diyorum ki ne cumhur ne millet tek yol memleket."

İnce, daha sonra ilçedeki bir düğün salonunda gençlerle bir araya geldi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2008434/ince-altili-masa-memleketi-nasil-yonetecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.