Erkin Delikanlı'dan vatandaşlara çağrı! ''Cuma 9'da tencerelerinizle pencerelerinize çıkın''

TÜİK önünde açıklama yapan Erkin Delikanlı vatandaşlara çağrıda bulundu. Delikanlı, "Cuma akşam saat 9'da tüm Türkiye'yi, tüm Ankara'yı, tüm Millet İttifakı gönüldaşlarını, Millet İttifakı'ndan gönül bekleyenleri pencerelere boş tencelerle bekliyorum. Boş tencere iktidar götürür. AKP'ye ayrılan sürenin sonuna geldik."
Ecem Çetin
|
27 Aralık 2022, Salı - 13:18
Erkin Delikanlı'dan vatandaşlara çağrı! ''Cuma 9'da tencerelerinizle pencerelerinize çıkın''

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) önünde basın açıklaması yaptı. 

Delikanlı, "Devlet eskiden bir açıklama yapıca bizler hepimiz inanıyorduk. Fakat arkamızda gördüğümüz kurum özellikle son yıllarda manipülasyonlarıyla beraber devlete olan güvencimizi, inancımızı sarstı. Artık ne derlerse desinler bu arkadaşların sayesinde devletin söylediği hiçbir şeye inanmaz hale geldik " ifadelerini kullandı. 

" TÜİK  Tayyip Erdoğan’ı Üzmeyen İlüzyon Kurumu oldu "

TÜİK oldu, Türkiye İlüzyon Kurumu. TÜİK oldu, Tayyip Erdoğan’ı Üzmeyen İlüzyon Kurumu diyen Delikanlı, 3 Ocak'ta enflasyon rakamlarının açıklanacağını hatırlatarak TÜİK'in yine yalanla, dolanla manipülasyonlarına devam edeceğini aktardı.

"Samimiyetlerini hep beraber göreceğiz"

İl Başkanı Erkin Delikanlı "Yörük sırtından kurban kestiler. İş veren üzerinden asgari ücrete yüzde 54 zam yaptılar. Madem samimiler, madem bu kadar çok biliyorlar, madem bu ülkenin ekonomisinin düzgün olduğunu iddia ediliyorlar samimiyetlerini hep beraber göreceğiz." şeklinde konuştu. 

Cumhurbaşkanına açık çağrıda bulunan Delikanlı, emekliye, memura ve işçiye yüzde 54 oranında zam verilmesi gerektiğini söyledi. 

"Yalancı verilere hazırlık yaparak rakamları düşürecek"

Delikanlı, " Hatta ve hatta yüzde 100 verin ki kaybettirdiklerinizi telafi edin. Fakat bu yalancı kurum,  bu pinokya kurum, milletin cebine elini attı ve verileri düşürerek, her türlü zam oranını aşağı çekmek için yalancı verilere hazırlık yaparak rakamları düşürecek.  Emeklinin, işcinin ve memurun düşük zam almasını sağlayacak." dedi. 

"Memura, emekliye, işçiye hakkını verin" 

'Cumhurbaşkanını tekrar uyarıyorum' diyen Delikanlı, "Memura da, işçiye de, emekliye de hakkını verin" diye belirtti. 

Delikanlı, "Ülkede son bir yılda 7 liralık dolar 19 liraya kadar geldi. Üniversite öğrencileri yemek hanelerde bir yumurtaya muhtaç oldu. Okulda beslenme çantaları boş. Dolayısıyla bizim tencerelerimizde boş." ifadelerini kullandı. 

" AKP'yi hep beraber yolcu edeceğiz. O sandığa gömeceğiz"

Süleyman Demirel'in 'Boş tencere iktidar götürür' sözünü hatırlatan Erkin Delikanlı şöyle devam etti: 

"Bizler boş tencerelerimizle sandıkta bu iktidarı, AKP'yi hep beraber yolcu edeceğiz. O sandığa gömeceğiz."

"Vatandaşları, cuma akşamı saat 9'da pencerelere boş tencelerle bekliyorum"

Delikanlı, vatandaşları boş tencereleriyle pencerelere davet etti. Delikanlı, "  Cuma akşam saat 9'da tüm Türkiye'yi, tüm Ankara'yı, tüm Millet İttifakı gönüldaşlarını, Millet İttifakı'ndan gönül bekleyenleri cuma akşamı saat 9'da pencerelere boş tencerelerle bekliyorum. Boş tencere iktidar götürür. AKP'ye ayrılan sürenin sonuna geldik. Boş tencerelerimizle kendilerini hep beraber sandığa gömeceğiz. " dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2026973/erkin-delikanlidan-vatandaslara-cagri-cuma-9da-tencerelerinizle-pencerelerinize-cikin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.