Bakan Soylu ve Bakan Bozdağ'dan, İzmir'deki vinç kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşaatta yaşanan vinç kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.
Zeliha Demirci
|
30 Aralık 2022, Cuma - 20:51
Bakan Soylu ve Bakan Bozdağ'dan, İzmir'deki vinç kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, İzmir'in Bornova ilçesindeki bir inşaatta yaşanan 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı vinç kazasına ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “İzmir’de bir inşaat şantiyesinde yaşanan elim kaza sonucu hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hemşehrilerimize ve İzmirimize geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, "İzmir'de bir inşaat şantiyesindeki vinç parçasının düşmesi sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. İzmir'e ve İzmir'de yaşayanlara büyük geçmiş olsun. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı kaza hakkında soruşturma başlatmıştır." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2036973/bakan-soylu-ve-bakan-bozdagdan-izmirdeki-vinc-kazasiyla-ilgili-bassagligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.