Devlet Bahçeli, grup toplantısında da Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin konuşmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş hakkında herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.
Ankara Masası
|
03 Ocak 2023, Salı - 10:43
Devlet Bahçeli, grup toplantısında da Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin konuşmadı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi ilişkin ne söyleyeceği merak edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında da sessizliğini korudu.

Şu ana kadar Ülkü Ocakları veya MHP'den herhangi bir açıklama gelmezken, olayla ilgili Ülkü Ocakları'nda görevli kişilerin gözaltına alındığı iddia edildi.

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin ise şu ana kadar 11 kişi gözaltına alındı.

"Biz dava ve gönül erleriyiz"

Bahçeli konuşmasındaki "MHP olarak siyasi çalışmalarımız tüm vatanda heyecanla sürdüreceğiz. Varlığımızdan, mücadelemizden, ürken, çekinen, davamızı suçlayanlar vardır, takibimiz altındadır. 5 kuruş bile etmeyecek değerde olanların oyunlarına, duygu sömürülerine asla boyun eğmeyeceğiz. Sayılmayız parmak ile tükenmeyiz kırmak ile, biz MHP'yiz. Biz dava ve gönül erleriyiz. Bir ayak gelene iki ayak gideriz." dediği bölüm ise dikkat çekti.

"Her an bir şey yapabilirler"

Gazeteci Fatih Altaylı, dün köşesinde Sinan Ateş'in yakın çevresine “Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler” dediğini aktarmıştı.

Ne olmuştu?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş,  Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada arkadaşı Selman Bozkurt ile silahlı saldırıya uğramış, kafasına kurşun isabet eden Ateş hayatını kaybetmişti.

Selman Bozkurt da omzundan yara almıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2041322/devlet-bahceli-grup-toplantisinda-da-sinan-atesin-oldurulmesine-iliskin-konusmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.