Erkin Delikanlı'dan 77. yıl mesajı

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, “Yeter Söz Milletindir” diyerek demokrasi ateşini yakan partisinin 77. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Ersin Küçükbarak
|
07 Ocak 2023, Cumartesi - 14:56
Erkin Delikanlı'dan 77. yıl mesajı

Erkin Delikanlı, Demokrat Parti’nin kuruluşunun 77. Yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Delikanlı, Demokrat Parti’nin 77 yıl önce hürriyet ve kalkınma hamlesi ihtiyacından doğduğunu vurguladı.

"Demokrat Parti merkez sağın tek adresidir"

O zaman siyasi hareketin kendisini merkez sağda konumlandırdığına işaret eden Delikanlı, partisinin halen merkez sağ siyasetin tek adresi olduğunu söyledi.

Delikanlı, başka bir noktaya savrulanların kendisiyle birlikte merkez sağı da gittiği yere taşımasının söz konusu olamayacağını hatırlatarak halen ana çatıyı Demokrat Parti’nin temsil ettiğinin altını çizdi.

Delikanlı, milletin tıpkı 77 yıl önceki gibi daha fazla demokrasi ve refah talep ettiğini dile getirdi.

"Gelin sağduyunun adresi merkez sağı yeni dönemin öznesi haline getirelim"

Bu yüzden yorulan, kenara çekilen ama hala söyleyecek sözü olan Demokratların yeniden sorumluluk almasını isteyen Delikanlı, ülkenin en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde herkesi elini taşın altına koymaya çağırdı.

Delikanlı, “Gelin Ankara’da özgürlüklerin önündeki engelleri birlikte temizleyelim. Gelin 20 yıldır geri plana atılan işsizin, emeklinin, işçinin, memurun, çiftçinin, esnafın derdine derman olmak için harekete geçelim. Gelin sağduyunun adresi merkez sağı yeni dönemin öznesi haline getirelim” dedi.

Bayar’ların, Mendereslerin bıraktığı bayrağı partisinin genç liderleri Gültekin Uysal’ın daha ileri noktalara taşıyacağını belirten Delikanlı, yeni dönemde Türkiye’nin hürriyet ve kalkınma hamlesine Demokrat Parti’nin imza koyacağını sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2048320/erkin-delikanlidan-77-yil-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.