Erkin Delikanlı'dan Cemal Enginyurt açıklaması

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Cemal Enginyurt tartışması hakkında '' Olmasaydı böyle bir durum çok daha iyi olurdu'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
09 Ağustos 2022, Salı - 22:14
Erkin Delikanlı'dan Cemal Enginyurt açıklaması

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ankara Masası Gündem programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile  Gazeteci Latif Şimşek arasında katıldıkları programda tartışma sonrası kavga yaşanmıştı.

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Cemal Enginyurt ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sayın Cemal Enginyurt olmasaydı böyle bir durum çok daha iyi olurdu fakat maalesef oldu diyen Erkin Delikanlı, ''Bununla ilgili olarak sayın Cemal Enginyurt gerçekten gazeteci olan sizler gibi kıymetli meslektaşlarınızdan ve kamuoyundan ilgili kamuoyu açıklamasını yaptı.'' diye konuştu.

''Kalemlerinizi kırın kiralayacağınıza''

Latif Şimşek ve Cemal Enginyurt olayına Sedat Simavi’nin sözüyle cevap veren Demokrat Parti Ankara İl Başkanı,''Gönül isterdi ki olmasın fakat bir şeyi de hatırlatmakta fayda görüyorum bu vesileyle. Sedat Simavi’nin çok güzel bir lafı var ‘Kalemlerinizi kırın kiralayacağınıza.'' ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt'un gazetecilerden özür dilediğini yineleyen Erkin Delikanlı, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın  konuyla ilgili herhangi bir sürecin başlamayacağına dair açıklama yaptığını belirtti.

''20 yılda en azından yargının varlığını gördük''

Konunun yargıya intikal ettiğini belirten Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı,''Cemal bey gerekli açıklamayı kamuoyuna yaptı bundan sonra sonraki süreci hep beraber izleyeceğiz, hiç bu kadar hızlı işlediğini görmemiştik 20 yılda. 20 yılda en azından yargının varlığını gördük.'' diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1704577/erkin-delikanlidan-cemal-enginyurt-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.