AK Parti cephesinden ABB'ye reflektörlü kol bandı eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sabah okula giden öğrencilere Finlandiya Büyükelçiliği ile işbirliği yaparak 750 adet reflektörlü kol bandı dağıttığı haberlerine AK Parti cephesinden tepki geldi. ​AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan "Bu kadar küçük hizmet kalemi için iş birliği yapmanız ayrı gülünç, reklamını yapmanız ise daha gülünç" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2023, Perşembe - 11:34
AK Parti cephesinden ABB'ye reflektörlü kol bandı eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Finlandiya Büyükelçiliği ile birlikte yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde sabahın erken saatlerinde okula giden öğrencilere reflektörlü kol bandı dağıttı.

Uygulama kapsamında öğrencilere ilk etapta 750 adet reflektörlü kol bandı ulaştırıldı.

"Reklamını yapmanız ise daha gülünç"

AK Parti cephesinden ABB'ye '750 adet kol bandı için Finlandiya  Büyükelçiliği'yle işbirliğine ihtiyaç var mıydı?' eleştirileri yönetildi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, çalışmaya ilişkin "Bunun için Finlandiya’nın kapısına gitmenize gerek yoktu, bizim ilçe teşkilatlarımız size bu desteği sağlardı. Bu kadar küçük hizmet kalemi için iş birliği yapmanız ayrı gülünç, reklamını yapmanız ise daha gülünç…" paylaşımında bulundu.

" Ankara küçük düşürülüyor"

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer ise " Ben buna sadece yazıklar olsun derim. Topu topu 10 Bin TL bile tutmayan kol bantları için Finlandiya’ya el açmış Mansur Yavaş, bir de reklamını yapıyor. ABB küçük düşürülüyor. Ankara küçük düşürülüyor. Alamadığınızı söyleseniz ben gönderirdim 1000 tane kol bandı" diye yazdı.

" Finlandiya’nın kapısına gidip iş birliği yapmaları manidar"

ABB AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de sosyal medya hesabından " Kıymetli Hakan Han Özcan Başkanım, böyle basit bir konuda Finlandiya’nın kapısına gidip iş birliği yapmaları manidar. Büyükşehir, Mamak Belediyesi olarak bizden talep etseydi, Biz, 750 değil 1.750 Reflektörlü Kol Bandını da, 20 Bin Reflektörlü Çanta Çıkartmasını da verirdik." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2054825/ak-parti-cephesinden-abbye-reflektorlu-kol-bandi-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ko
12 Ocak 2023, 14:17
O 10 BİN TL İLE BELKİ DE BİR ÇOCUĞUN HAYATI KURTARILDI HER ŞEY PARA MI akpliler??