Ankaragücü'nün 3 golü iptal edildi

Süper Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor'un konuğu olan MKE Ankaragücü'nün iptal edilen 3 golü, spor gündeminin üst sıralarında yerini aldı. Ankragücü takımının maçta 2 golü ofsayta takıldı, 1 golü ise VAR'da iptal oldu.
Mevlüt Peker
|
14 Ocak 2023, Cumartesi - 23:04
Ankaragücü'nün 3 golü iptal edildi

Başkent ekibi, ev sahibi Adana Demirspor ile Süper Lig'in 19. haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaştı. İki takımın da büyük mücadelesine sahne olan maçı Adana Demirspor 3-1 kazandı.

Maçta Adana Demirspor'u öne geçiren golleri 49. dakikada Yusuf Sarı, 66. dakikada Emre Akbaba ve 77. dakikada Gökhan İnler yazdırdı. Başkent ekibinin tek golü ise 61. dakikada Uras Radakovic'den geldi.

Mücadelede MKE Ankaragücü'nün attığı 2 gol "ofsayt" gösterilerek iptal edilirken, 1 gol ise yapılan VAR incelemesinin ardından geçersiz sayıldı. Ankaragücü taraftarları ise sosyal medyada takımlarının 3 golünün haksız yere yendiğini belirten paylaşımlarda bulundu.

Maç başlamadan önce Adana Demirspor taraftarlarının hakem kararlarına tepki amacıyla beyaz mendil sallamasına gönderme yapan Ankaragücü, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, beyaz mendil görseli kullanarak, "Adaletli yönetmeniz için biz de mi beyaz mendil sallayalım?" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2059147/ankaragucunun-3-golu-iptal-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.