Kapının önünden kaçırılan kız çocuğu annesine kavuştu

Adıyaman'da dün kaçırılan 4 yaşındaki H.U. polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Çocuğuna kavuşan anne ve baba gözyaşlarına boğuldu.
Ankara Masası
|
18 Ocak 2023, Çarşamba - 15:33
Kapının önünden kaçırılan kız çocuğu annesine kavuştu

Edinilen bilgilere göre, önceki gün saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’tan kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu Şanlıurfa’da bulundu.

Küçük çocuk koruma altına alınırken, çocuğu kaçıran ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirten  S.A., isimli şahıs gözaltına alındı.

Özel bir ekip eşliğinde Şanlıurfa'dan Adıyaman'a getirilen küçük çocuk ailesine kavuştu.  Çocuklarına sıkı sıkı sarılan aile polis ekiplerine teşekkür etti.

" Ben kızımı çok özledim"

Çocuğuna kavuştuğu için mutluluk gözyaşları döken anne Lemia Şeyho, “Adıyaman polislerinin hepsine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Şanlıurfa’da bulmuşlar. Ben kızımı çok özledim. Polislere teşekkür ediyorum. Adıyaman ve Şanlıurfa polislerine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ailesine kavuşan H.U., ise, "Bana gofret ve bisküvi verdi, su verdi. Onunla çarşıda gezdik. Ben ailemi çok özledim. Annemi babamı çok özledim” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061745/kapinin-onunden-kacirilan-kiz-cocugu-annesine-kavustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.