Kamerunlu golcü Beşiktaş'a imza atmak için bu akşam geliyor

Weghorst’u Manchester United’a gönderen Beşiktaş, Kamerunlu golcüyü transfer etti. Al Nassr’la dün akşam sözleşmesini fesheden Vincent Aboubakar bu akşam İstanbul’a gelecek ve imza atacak.
Ersin Küçükbarak
|
20 Ocak 2023, Cuma - 10:09
Kamerunlu golcü Beşiktaş'a imza atmak için bu akşam geliyor

Vincent Aboubakar 3. kez Beşiktaş formasını terletecek. Wout Weghorst’u İngiliz devi Manchester United’a kaptıran Kartal, 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında siyah-beyazlı formayı giyen Kamerunlu golcüyü yeniden renklerine bağladı.

Gelecek yıl bitecek sözleşmesini feshetmek için Suudi Arabistan ekibiyle pazarlık yapan Kamerunlu yıldız hedefine ulaştı. Al Nassr kulübü yöneticileriyle ayrılık için el sıkışan 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

Vincent Aboubakar sağlık kontrolünden geçerek sözleşme imzalamak için bu akşam İstanbul’a gelecek. Deneyimli golcünün saat 22.00’de İstanbul Havalimanı’nda olması bekleniyor. Aboubakar, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 senelik kontrata imza atacak. Siyah-beyazlılar, Aboubakar’a 2,5 milyon euro garanti ücretin yanı sıra performansa bağlı 500 bin euro bonus ödemesi yapacak. Kamerunlu futbolcu yarın takımla ilk antrenmanına çıkacak ve büyük olasılıkla Kayserispor’la pazar günü oynanacak maçın kadrosunda yer alacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2062242/kamerunlu-golcu-besiktasa-imza-atmak-icin-bu-aksam-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.