Murat Kurum: ''Zafer destanını hep birlikte yazacağız''

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Altılı masa hep birlikte koro halinde ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projesine karşı çıktılar, onlara rağmen biz milletimize eser üretmeye devam edeceğiz, çünkü bizim seçim kaygımız yok. Sandıkta, yeni bir zafer destanını hep birlikte yazacağız" dedi.
Ecem Çetin
|
28 Ocak 2023, Cumartesi - 16:45
Murat Kurum: ''Zafer destanını hep birlikte yazacağız''

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Denizli'de toplu açılış töreninde konuştu. 

Kurum, "Denizli’ye verdiğimiz sözü yerine getirerek 1.449 konutu ve 50 dükkânı hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın huzurla, refah içerisinde yaşayacağı yeni yuvalarımız, dükkânlarımız hayırlı uğurlu olsun…" dedi. 

"300 bereketli dükkân kazandırıyoruz"

Murat Kurum, "Bereketli Denizli’mizin ekonomisine, istihdamına, gençlerin geleceğe güvenle bakacağı bu sanayi sitelerinde Denizli üretmeye, istihdam oluşturmaya devam edecek 300 bereketli dükkân kazandırıyoruz. " ifadelerini kullandı. 

"Denizli'ye  eser üretmeye devam ediyoruz"

Verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini söyleyen Kurum, "Her bir ferdinin kalbi pamuk; duruşu, inancı kale gibi olan bu şehre eser üretmeye devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın Muhteşem Türk Şehri Denizli’mizde bugüne kadar dar gelirli 10 bin 815 ailemizi yeni sıcak yuvalarına kavuşturduk…

"Altılı masa, ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projesine karşı çıktı"

Murat Kurum, daha sonra şunları söyledi:

"Altılı masa hep birlikte koro halinde ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projesine karşı çıktılar, onlara rağmen biz milletimize eser üretmeye devam edeceğiz, çünkü bizim seçim kaygımız yok. O gün sandıkta; sizlerin gücüyle, Denizli’mizin desteğiyle, aziz milletimizin engin ferasetiyle yeni bir zafer destanını hep birlikte yazacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064584/murat-kurum-zafer-destanini-hep-birlikte-yazacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.