Devlet Bahçeli: "Erdoğan'ın adaylığı meşrudur"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına ilişkin başlatılan tartışmalara "Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
29 Ocak 2023, Pazar - 16:14
Devlet Bahçeli: "Erdoğan'ın adaylığı meşrudur"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya'da “Aziz Milletim Sıra Sende” mitingine katıldı.

Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden adaylığına ilişkin yapılan tartışmalara tepki gösteren Bahçeli "6'lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır. Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz.
Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Bahçeli konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

" Aramızda ayrık otu barındırmayacağız"

Önümüzdeki seçimler Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın çatısını örecektir.

Türkiye'nin kader seçimlerinin eşiğindeyiz. 14 Mayıs'ta yapılması gündemde olan genel seçimler, Türkiye'nin gelecek ümitlerini tazeleyecektir.

Bu seçimler 'Türkiye Yüzyılı'nın çatısını örecek. Mustafa Kemal Paşa 19 Mayıs 1919'da Samsun'a gelmiş, nihayetinde 12 Haziran'da Amasya'ya teşrif etmiştir. Amasya 104 yıl önce milli mücadelenin ilk karargahı olmuştur. Milliyetçi duruş buradan yedidüvele meydan okumuştur.

Husumet cephesinde toplaşan lekeli güruh ülkemize bir kez daha ölümü gösterip, sıtmaya razı etmenin peşine düşmüştür.

Kim hangi oyunu oynarsa oynasın, hangi tuzağı kurarsa kursun ayrılmayacağız, ayrışmayacağız. Aramızda ayrık otu barındırmayacağız.

" Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır"

Kim ne söylerse söylesin bizim cumhurbaşkanı adayımız belli, kararımız nettir. Kriz severler boşuna uğraşmasın. Kararımızın sonuna kadar arkasındayız. Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Seçim tarihi yaklaştıkça algı operasyonları düzenleniyor.

Türkiye’miz içeriden ve dışarıdan yaylım ateşine tutulmuştur. Seçim tarihi yaklaştıkça ABD’den İngiltere’ye, Almanya’dan İsveç’e sırayla Türkiye’ye algı operasyonları düzenlenmektedir.

" İYİ Parti Genel Başkanı PKK'ya yeşil ışık yakmıştır"

İP Başkanı Diyarbakır'a gidip sıkılmadan silahlara veda mesajı vermiş, teröristlerle mütakereye, efendilerinin emriyle tamam demiştir. İYİ Parti Genel Başkanı PKK'ya yeşil ışık yakmıştır. Bunun adı demokrasi olamaz.

Kızılelma ülküsünü, İHA'ları görünce ödleri patlıyor.

İsveç'e tepki

İsveç yönetimi Türkiye büyükelçiliği önünde Kur'an-ı kerim yakılmasına izin verecek vahim bir karara imza atılmıştır. Ne var ki sıra dinimimize kitabımıza gelince İsveç ve diğer muassır medeniyetli ülkeler insan hürriyetini yok saymaktadır. Biz ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı hoşgörmeyiz. Kur'an'ı yaktıklarını zannedenler aslında kendilerini yakan cehennem ehlileridir. Zalimlerin zulmü Cumhur'un zaferine gölge edemeyecektir.Zillet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayı yoktur. Seçim tarihi açıklanınca adayı açıklayacağız demişlerdi, ancak şimdiye kadar adayını duyan yoktur. 6'lı masa konsey yapılanmasıyla kukla bir Cumhurbaşkanı arayışına girmişlerdir .Sonuç bildirisi olarak yayınladıkları kağıt parçacığı ise rant ve gelir paylaşımın belgesi niteliğindedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064725/devlet-bahceli-erdoganin-adayligi-mesrudur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.