Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunurken "Cesaretin varsa, sen de kendine güveniyorsan, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla." paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
09 Haziran 2022, Perşembe - 17:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı

İzmir İl Danışma Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı. Erdoğan, seçimin 2023 Haziran ayında yapılacağına vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündem olan açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylığını ya da adaylarını açıklama çağrısında bulunan Erdoğan, şunları yazdı;

"Bugünden tezi yok açıkla"

Kılıçdaroğlu sorduğumuz sorulara, yaptığımız çağrılara dürüstçe cevap vermek yerine hâlâ iftira ve hezeyanlarını sürdürerek yine topu taca atmaya çalışıyor.

Ha bire “seçim tarihi belli olsun” diyor. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl haziran ayında yapılacak. Ha bire “Cumhur İttifakının adayı belli olsun” diyor. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan.

Seçim meydanında karşımıza kimin çıkacağının bizim için bir ehemmiyeti yok. Çünkü biz karşımızdakine değil, kendimize güvenerek bu mücadeleye giriyoruz.

Kılıçdaroğlu… Artık kaçak güreşmeyi bırak. Artık ipe un sermekten, sürekli bahane üretmekten, lafla peynir gemisini yürütmeye çalışmaktan vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak etrafta gezinmekle bu iş olmaz.

Kılıçdaroğlu… Cesaretin varsa, sen de kendine güveniyorsan, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1563674/cumhurbaskani-erdogandan-kemal-kilicdarogluna-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.