Bahçeli, " Hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Partisini hedef alanlara tepki gösteren Bahçeli, Açık hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecek." dedi.
Onur Çetinkaya
|
31 Ocak 2023, Salı - 11:07
Bahçeli, " Hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecek"

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecek"

MHP lider partisini hedef alanlara değindi, sert ifadeler kullandı.

Bahçeli, "Bizi meşgul edip Türkiye üzerinde oyun kuracağını zanneden davamızın iffetine çamur atmaya kalkışan ahmaklara asalaklara arsızlara en küçük geri adımımız söz konusu olursa gök girsin kızıl çıksın. Hepsine birden meydan okuyorum. Etrafımızda dolaşanları görüyoruz. Açık hesap 14 Mayıs 2023 tarihinde sandıkta görülecektir. Bu vatanın ekmeğini yiyip de Türk düşmanlarının vaatlerine kendini satanlara her şey haram olsun.'' ifadelerini kullandı.

"Yeni başlıyoruz alayınızı birden çılgına döndüreceğiz"

Algı operasyonlarıyla üstümüze geliyorlar diye konuşan Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın kan kaybettiğine dair söylemlere sert eleştiride bulundu.

Bahçeli, "Türkiye'yi zalimlerin kafesine hapsetmek için ne kadar ar damarı çatlamış siyasetçi varsa Cumhur İttifakı'nın kan kaybettiğini söylüyor Bu müfteri güruhuna yuh olsun, yazıklar olsun.Bunların hepsi Amasya'yı görmüştür, ders almıştır. MHP'ye kucak açan onbinlerce vatandaşlarımızın coşkusuna cümle alem şahit olmuştur. Kiralık anket şirketleri Amasya'ya baktınız mı? Amasya'nın şahlanışını izlediniz mi? Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı çılgına döndüreceğiz." dedi.

"Erdoğan'ın adaylığı anayasaya uygundur"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığına dair yorum yapan MHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığının anayasaya uygun olduğunu belirtti.

Bahçeli, "Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı bal gibi buz gibi anayasaya uygundur, ahlaken ve hukuken de meşrudur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ndeki yetki ve sorumlulukları ile sadece bir dönem seçilmiştir. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Türk milletinin adayıdır. Karşı çıkanlar küresel güçlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi için geceyi gündüze katacağız.'' diye konuştu.

Bahçeli'den Millet İttifakı'na tepki 

Konuşmasında dün altı parti liderinin açıkladığı mutabakata ilişkin konuşan Bahçeli,"13 Şubat'ta cumhurbaşkanı adayını belirleyeceklermiş. Eğer karar veremiyorlarsa noter huzuruna çıkıp kura ile adaylarını tespit etmeleri de bir seçecek olarak önlerinde durmaktadır. Buna akılları yatmıyorsa kısa ve uzun çöp çekmek suretiyle adayını çıkarabilirler. O piti piti karamela sebeti tekerlemesi ile de adaylarını bulabilirler. Dün açıklanan mutabakat metni göz boyayan bir siyaset kofluğudur, yıkım beyannamesidir, bölücülüğe verilmiş güvencedir. Ucube bir dayatmadır.'' yorumunda bulundu.

"MHP aslını inkar etmez etmeyecektir"

MHP'ye kement takmak hiçbir alçağın harcı değildir diye konuşan Bahçeli, "Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi herkes bilmelidir. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın MHP içinde milletin olmadığı hiçbir hedefi kabul etmez etmeyecektir. MHP aslını inkar etmez etmeyecektir." dedi. 

Sözlerine devam eden MHP Genel Başkanı, " Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize saldıranlarla hesaplaşacağız." şeklinde seslendi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065086/bahceli--hesap-14-mayista-sandikta-gorulecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.