Bahçeli, "CHP'nin teklifi samimiyetsizdir"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Başörtüsü tartışmalarına değinen Bahçeli, "Bu konuyu yeniden gündeme getirmenin hiç kimseye faydası dokunmayacaktır. Türkiye'de başörtüsü sorunu bitmiştir." ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
11 Ekim 2022, Salı - 10:52
Bahçeli, "CHP'nin teklifi samimiyetsizdir"

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"CHP'nin teklifi samimiyetsizdir"

Bahçeli son günlerde CHP'nin kanun teklifiyle başlayan başörtüsü tartışmalarına ilişkin değerlendirmeler yaptı. Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi'nin teklifinin samimiyetsiz olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun siyaseti siyaset, yolu yol değildir. Başörtüsü meselesi milletimizin mutabakatıyla çözülmüş meseledir diye konuşan Bahçeli, "Bu konuyu yeniden gündeme getirmenin hiç kimseye faydası dokunmayacaktır. Türkiye'de başörtüsü sorunu bitmiştir. CHP'nin geçen hafta hazırlayıp TBMM'ye verdiği kanun teklifi samimiyetsiz, tutarsız, baştan savmadır. Yeni bir kanuni düzenlemeye de ihtiyaç yoktur." diye seslendi.

"Kılıçdaroğlu  siyasetinde rota sapması yaşamaktadır "

Kemal Kılçdaroğlu'nun iktidar olması durumunda Türkiye'yi barıştıracağım sözlerine atıfta bulunan MHP lideri, "Barışmak için küslerin olması gerekmiyor mu? Peki bu küslük nerededir? Bu küsler nereye saklanmıştır? Ya Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığında bozulma vardır ya da siyasetinde rota sapması yaşamaktadır. Türk milleti birlik ve beraberliğin iftiharıdır. Türkiye barış ve huzurun, sevgi ve saygının gıpta edilen ülkesidir. Türkiye küs değildir." ifadelerini kullandı.

"ABD'ye gitmesi talihsizliktir, düşüncesizliktir"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdiği ziyarete tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini  talihsizlik ve  düşüncesizlik olarak nitelendiren Bahçeli, "Utanın parlak beyin arıyorsanız milletimizin evlatlarına bakın. Kılıçdaroğlu hangi parlak beyinlerle bir araya gelecektir? Sayın Kılıçdaroğlu ağaca dayanma bükülür suya güvenme dökülür ABD'ye bel bağlama seni 1 dolara ele verir." diye konuştu.

Bahçeli sözlerine, "CHP Genel Başkanı'nın ABD'ye yüz sürmesi aman dilemesi tek kelime ile acizliktir milletine sırt dönmektir. Herkes biliyor ki ABD'den cumhurbaşkanlığı adaylığı için icazet almaya gittin. Kılıçdaroğlu barışma hikayesini anlatadursun İBB'ye ait cenaze nakil aracında yüklü uyuşturucu yakalanmıştır. Bunlara kalsa kaçakçılık meşru bir haktır.'' şeklinde devam etti.

"Cami ne kadar bizimse cemevi o kadar bizimdir"

Toplumsal yaraların sarıldığı, kronik sorunların çözüme kavuşturulduğu Türkiye'ye ulaşmak hepimizin gayesidir diye konuşan Bahçeli," Cami ne kadar bizimse cemevi de o kadar bizimdir. Saz bizim söz bizimdir cem bizim semah bizimdir. Maksadımız gönüller yıkmak değil gönül üstüne gönül yapmaktır. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Bu konuyu siyasallaştırma çabalarına itibar edilmemelidir.  Cemevi inanç ve kültür hayatımızın vazgeçilmez gerçeğidir. '' dedi.

"Avrupa ülkeleri bu kış nasıl ısınacaklarını kara kara düşünmektedir"

Küresel enerji krizine değinen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Avrupa ülkeleri bu kış nasıl ısınacaklarını kara kara düşünmektedir. Türkiye'nin böyle bir sorunu korkusu asla yoktur." diye konuştu.

Bahçeli, Rusya- Ukrayna savaşı ve sonrasında yaşanan hakkında ise, Türkiye'nin her daim barışın tarafında olduğunu belirtti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1827615/bahceli-chpnin-teklifi-samimiyetsizdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.